Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imaš pare,imaš volju.Ali ako si se provlačio u drugoj ligi ne znači da ces biti ispred zrinjskog,zelje,sarajeva,sirokog..
@zny Kamiondzijo poserem ti se u usta...sljedece sezone nazad u cvajtu!
@ZlatnaDolina E jesi ga sad ponizio, svaka ti cast! E ovaj kamiondzija zaradi za jedan dan koliko ti ne mozes za tri godine. Smradu sarajevski!!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ovakav menadjer treba Sarajevu i Zeljeznicaru za Evropski fudbal, a ne neke Eme Bukovica, advokati Bilici i razni drugi uhljebi nizasto.Svaka cast ljudino, pokazi uhljebima i mesetarima kako se od nista pravi rezultat, a ne prica o nekim gigantima i olimpijadama bez pokrica.
Nemoj ga životati, eto bio je u Slobodi, umalo se ne ugasi poslije njega, samo dugovi ostali, a još nije isključeno da će se ugasiti i licencu jedva dobiše zbog Azmirovih dugova.
Nemoj ga životati, eto bio je u Slobodi, umalo se ne ugasi poslije njega, samo dugovi ostali, a još nije isključeno da će se ugasiti i licencu jedva dobiše zbog Azmirovih dugova.
Pokazi him Azmire
''hina im''
Mladost DK nije to uspjela neces ni ti nije ti ovo prva liga gdje kupis sudije i das igracima pare inprotivnockim ako njima ne treba...moras ti jos pure pojesti da bi bio sampion...
nazalost pare sve rade
@ting a u Spaniji ..Engleskoj nesto drugacije ?!
ko je dogovarao utakmice, njemu pripadaju najvise zasluge ...
Bit ces moja karina malo si ti previse ufuran vidjet ces ti gdje ces biti
Jao ovoga konta to dr trk tsko postiže, uložiš milion i eto. Da bi to postigao moraš samo par miliona potrošiti za kafanskim stolom kupujući utakmice pored par miliona koje ti trebaju za plate igrača. Nemaš ti tolike pare da trošiš svake sezone. I Slobodu si zavio u crno, uvukao u dugove tako ćeš i sa Slogom završiti. Prije ćeš u stečaju završiti nego to što šričaš. Nećeš biti drugi, bićeš prvi ali u ligi za ostanak.
Morz
Kriminalac pere pare kroz fudbal, a uz to teska sirovina.
Znači Bufon i Ronaldo stižu u Simin Han. Imal još koji slobodan igrač? Azko ih kupuje sve.
DA LI CE PUNAC OPET UZETI 20.000€ ( njegovu dnevnicu u USA)
a cime se bavi ovaj berluskoni? nisam upucen
Ako budes dobro trgovao sa savezom, sve je moguce. Al' nije ovo druga liga.
Klasicni papak.
Iduce godine od 12 ekipa u PL imamo 6 sela: Siroki Brijeg, Mladost Doboj Kakanj, Krupa, Tuzla City, Zvijezda 09, Gosk Gabela. Nije stvar ni u parama, ni u selima vec u ljudima koji vode fudbal u ovoj drzavi. Iza svakog od tih sela , sa iznimkom mozda ovog Husica, stoje neki od ljudi u savezu, ratni ili post ratni profiteri. I nije cudo sto nam je liga zadnja u Evropi...
Postujem ovakve ljude odvazne
Seljačina misli da novcem može kupiti sve.