Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne igra se na ''bili smo bolji'', već na krajnji rezultat! Svi u napad, jedan je Hase! Čestitke komšijama!
Nije Hurta los cojekkk ipak je on Zeljin izdanak. :)
Kakav ti Hurtiću!
Hurtic je dobro sazeo jucerasnju utakmicu. Njega se i igrace ne moze kriviti za jednu izgubljenu. Treba iz utakmice u utakmicu ici na pobjedu do kraja ove sezone. Bilo kojem prvaku BiH bez 10-15 bodova prednosti pred drugim, sve to malo znaci, jer ce maksimum biti primljena petica u drugom pretkolu evropskih kvalifikacija. A onda opet liga po livadama.
Ambicije Sarajeva nisu pobijediti Zelju. One moraju biti puno vece. U zadnjoj je godini napravljen niz gresaka, izabran je nekompetentni i neupotrebljivi trener Jesic, otjerani su igraci koji su cinili okosnicu proslogodisnjeg najboljeg tima, uprava je lose reagovala... Sad treba snositi odgovornost i prihvatiti konsekvense. Zelji cestitke!
Sarajevo pobjedjivalo dok se nije otkrilo da postoji g. Punac, nakon toga poceli kukati na sudije. Nikad prije se nisu zalili.
Jao Pitara koliko su jadni, da ublaže tugu angažuju čak i komentatora na sportskog pregledu! Uvaženi sudija ne zna da golman ima pravo da baca loptu u zrak i ponovo je uhvati, udara loptom o zemlju i hvata je, sve dok nije napravio više od četiri koraka ili duže od šest sekundi. (FIFA law 12) A o "klizećem startu sa dvije noge" Stevanovića, smiješno je i komentarisati! Čak ni prvi žuti karton nije trebao dobiti!
de ne zezaj. Stevanovic je zasluzio crveni za start sa dvije noge( imo zuti), i igrac sa gol linije rukom sprijecava da lopta udje u gol. Iako nije namjeru, utjeco je time na ishod tj sprijecio je gol. Sijaset puta vidjeno u evropskim tekmama..
Brzinski selam Balthazaru, Torpedisti i ostalim levatima. Vazelin za umakanje spreman. A sada lagano punca pod ruku, da vas ugasimo i bacimo na otpad historije gdje realno i pripadate.
Sjetim ti se sve mrtve jakupovic
ako nista hurticu imas lijepe šiške ..
Velike sreca prati...
Tako je...Ponosni na svoj klub...Saraj'vo!
Imate i biti na šta ponosni. HAHAHAHAHAHAHAHAHAH
Ovaj nije bio na utakmici čini mi se:))))
Vi ste uvijek najbolji ali imate uspjeha samo kada nastelite prvenstvo.Obezbjedite puncu pare za slijedecu sezonu inace ce vas utrpani sve rastjerati,ne mozete ni kod Husrefa svi.
Od Hurtića kao Željinog pitomca očekivao sam malo više realnosti u komentaru. Pa, godinama Sarajevo koristi provokacije sa simuliranjem prkršaja, Puzigaća i Bilbija su bili doktori padavičarstva! I bez njih, opet ista taktika? Žao mi je samo propuštene prilike da popravimo gol-razliku zbog sebičnosti Željinih napadača
Koje gok razlike jel te stid to pricati nakon onakve sadake koje ste imali sa preckama stativama i gol linijama jadovi jedni nemate nikakve igre sve nasrecu dajete golove
@Bobovac84 Trebali ste izgubiti i prije godinu na Koševu, ali je Valjić sudio da ne izgubite. Željo sa ovakvom ekipom koja nije ni blizu mogućnosti, trebao je dobiti tri razlike! Sreća vaša pa Željo nije u formi, stativa i prečka nisu plod vaše nadmoći već sudijske pomoći. Sviraju se izmišljeni fauli, svaki kontakt igrači Sarajeva odskaču kao da im je slomljena noga! Produžuje se po 10 minuta kad ganjate rezultat! Tiago, Bogdanović, Kosorić, Memija, Zolotić mjesecima povrijeđeni, i mi grubi?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ŠTA SI BA BIO BOLJI ?! I VAZDA VAM JE NEKO DRUGI KRIV ! MRŠ POD KAMEN !!!