Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo sam na vama pao danas ja igro manje od tri gola al respekt za ideju
Inače nemam pozitivno mišljenje o "vjerskim" službenicima i Romima, ali ovo je za svaku pohvalu. "prikupljeni novac od prodaje ulaznica bit će doniran za kupovinu ultrazvuka i inhalatora za potrebe Odjela pedijatrije Kantonalne bolnice u Zenici" Skidam kapu ovim ljudima, a one njihove kolege što od sirotinje uzimaju za izgradnju džamija i katedrala i dalje šaljem u 3pm.
Pa vjerski službenici su "dobro uhranjeni" i u boljoj kondiciji jer im narod sam donosi, pa nije problem pobjediti Rome koji moraju da se dovijaju na sve načine. Šalu na stranu ovo je VELIČANSTVEN događaj i vjerovatno jedinstven u svijetu. Svaka čast i učesnicima i organizatorima za ovu ORGINALNU ideju.
navijaci vjerskih sluzbenika su cijele utakmice skandirali "gazi cigane"...
Kralj kraljeva nema dalje. Nisi dobar :D
...upravo sam dobio informaciju da navijaci ekipe roma nisu ostali duzni na uvrede...oni su psovali boga i svete knjige i sve vrste bogomolja...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)