Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahaha hercegovina slavi danas pobjede na poturicama
Ajmo vatreni runje je legenda
Slazem se,nikakva vijest....
Čuj runje , hahahahah umirem od smjeha... Što se ne obrije pa promijeni ime u nadimak., npr, čisto obrijata PICA.. hahahahahahahhaah... Čuj runje prst slomijo e boli me ona stvar što je runje prst slomijo, možda mu neko zavukao među runje ..hahahahaha,hihihihihihiih...
Ja se nadam da ce biti biti sve u redu i da cemo pobjediti Ukraijinu i pored ove ozljede sta se nas zadesia jere smo jako jaki.A vama koji vas ova tema ne intersuje nemorate da se javljate ima koga intersuje i ko jedva ceka za neku vijest koji dolazi iz domovine.
sta bas boli kurac za njega, i njegov prst..de ba molim vas...
JEBE MI SE ZA NJEGA!!!!!! KAKVA JE OVO VIJEST, PA NI HRVATSKA TO NIJE OBAJVILA!!!!!