Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nema uhljeba i analfabeta u Savezu kao što je idiot Begić i kompanija, pa pripremiti dobru repku za narednu godinu. Ja bi isti sekund uručio otkaz ublehi Baždareviću, a zaganjao Slavena Bilića ili Nenada Bjelicu, jer im ističu naredno ljeto ugovori s West Hamom i Lechom. Strašna dva trenera. Također, treba pratiti i našeg Marinovića koji vodi mlađe selekcije, samo još iskustva i mogao bi biti odličan trener za A repku.
Nazalost raja to ne konta. Oni i dalje svi zele Barbareza na klupi, lika koji u zivotu nikad nije bio trener i nikog nije vodio.
Bilić bi mogao nešto da postigne al mislim da ima puno drugi stvari i ljudi u savezu koje teeba izbaciti vani oni koće jer gledaju samo svoje fotelje
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Dabogda Grcka izvukla Svicu da im ebu mater za sva vremena. Grcka igra najveci anti-fudbal na planeti. Od 2004 godine istu igru imaju jbt zivot.
cigani najciganskiji mogu i njemacku dobiti ciganskim forama
Dajte samo ova dva para izvucite: Hrvatska - Grcka Italija - Irska
Svicarska sa 27 bodova u Baraz,sramota stvarno.
@pelcer224 isto tako je na žalost i za sudije. 90% najboljjih svjetskih sudija sudi u evropskim ligama, ali radi "fair play equal opportunity", sudije će biti sa svih kontinenata, tako da će neki odlični njemački ili engleski sudija ostati kući, dok će sudija sa otoka Vanuatu ili Lesota suditi utakmice u Rusiji (a ovaj scenario je nama jako dobro poznat).
@firaun Mislio sam da je Svajcarska ozbiljna reprezentacija, da ce se mozda i dirktno plasirati ili bar do zadnje minute namuciti Portugal...kad ono centra nisu presli. Portugal rutinski dobio utakmicu, laganih 2-0. Dzabe Svici 27 bodova protiv smesnih Madjara, Farskih Ostrva, ocajne Letonije...
Dobri dresovi u kockastih za kfane!
@888 skroman narod
888 cao kipar
Komsije svaka cast!
Naprijed u pobjede braco. 🇭🇷🇭🇷🇭🇷 🇬🇷🇬🇷🇬🇷
A gde je Bosnja bez Heregovine?
U buducnosti.
Croatia i baraž 1998. WC Francuska Hrvatska - Ukrajina 2-0, 1-1 2004. EURO Portugal Hrvatska - Slovenija 1-1, 1-0 2012. EURO Ukrajina i Poljska Hrvatska - Turska 0-0, 3-0 2014. WC Brazil Hrvatska - Island 2-0, 0-0 2018. WC Rusija Hrvatska - ?
Grcka!
Odose bosanski hrvati u rusiju.
Vidi rakete njemu se spava, inače je prespavao prvo poluvrijeme
Meni izgleda ko da ga je stavio ovom zvognju
🇨🇭🇬🇷🇨🇭🇬🇷🇨🇭🇬🇷🇨🇭🇬🇷
Ja sam stari navijac svecke
Ma da, "kod vas u Šveckoj" ima vode naravno...
navijat cu za susjede Rvate kakvi god da su to su ipak nasa jugoslavenska braca
Samo ne grke u barazu... Jednu od irske bila bi dobra za nas