Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvatskih igraci igraju u OK glubovima. Par igraca sjedi na klupama i uopste neigra. Ali kao reprezentacija su stvarno klasa. Cestitke na uspjehu i mentalitetu. Ginete za domovinu.
Mi iz saveza trebamo poslat 5 ljudi da izucavaju HR repku kako to oni, sta rade i koja je tajna da budu stalno u Top 15 na svijetu.. nisu oni u juznoj Americi u komsiluku su
Talent i mentalitet. Ili imas ili nemas.
Joj što bi volio da ne prođu skupinu na Evropskom, ali opet neki će naivni bošnjaci navijaju za tu zemlju, takav smo mi narod, opametite se više ljudi.
Prestani sa tim! Odvratno je!
Pa šta ! I Bosna ima trofej , osvojila Ćirin Ćup to jest Kirin Kup !
Bravo susjedi.
Nikad neće uzeti Kirin kup.
Ja ne mogu da shvatim da u cijeloj BiH i dijaspori nema momaka koji bi ginuli za svoj dres kao Hrvati, da je svima važnija šiša i ku*ve na pripremama osim grba…
to bukvalno nije istina, eto ti pola nase reprezentacije, dedic, ahmedhodzic, hadikadunic, kolosinac...
Napravit cemo doček🤣
Tunis i Egipat, paklena konkurencija a bogami i sa njima je bilo tijesno
Kako je bilo tijesno kad smo bili bolji u svakom segmentu, što i pokazuje rezultat. Ne shvaćam tu negativu prema nama. Sad kad je Bosna igrala baraž od seca sam navijao da se plasirate a nažalost niste uspjeli, i bilo mi je žao jer ste bili bolji do 80 minute, a onda se raspala igra, šteta.