Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao i obicno, novinari Klixa pisu nesto sto nema veze sa stvarnosti. Kazu da je licilo kao da ce mu pokazati srednji prst, a covjek mu samo mahao... stoga ja ne vjerujem u 80% stvari koje procitam ovdje, dok se licno ne uvjerim ili dok ne nadjem nekakav validan i povjerljiv izvor.
Uh kakva drama. Ovako se nisam potresao još od kako sam pročitao da je Cecin Veljko prehlađen.
Hrvat??? Moze li se ovoj osobi imenom obratiti. Kako je ruzno kad se neko sortira. Hrvat, Njemac ... Novinar bas hoce da se zna da je on Hrvat!!
Drug tako se ljudi sortiraju i po profesiji (doktor, inžinjer i sl.), mjestu stanovanja (Sarajlija, Tuzlak itd.) ili mnogo čemu drugome. To je jedino tvoj problem što vidiš nešto ružno u nečemu što je sasvim normalno i što nema negativnih konotacija.
I ovo je za zuti karton bilo...