Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj duzni hotelu.hahahhahahah ajd razumijem kad si duzan igracu plate,poreskoj upravi porez,ali hotel,i to u citluku,hahahhahah..tragikomicna situacija vukova sa otoke...
Šošonska posla...sve ćeš od njih vidjeti samo ne repa! :D
Bile neke trebe, malo vise popili...
ZARADITE SA NAMA!! Jedinstven nacin igranja lota gdje sreca ne igra ulogu!! Nas loto broj je uvijek dobitan!! (preko 10 000 eura zarade) plus odlican tim koji analizira parove i pronalazi informacije o kladenju (preko 10 000 kn mjesecne zarade).. sve to na http:// betoholicari . bloger . index . hr/
Nek raspuste klub FK Olimpic i nek formiraju novi pod imenom FK Olim. Reći da je bankortiro klub i tako dug može ostati neplaćen.... Tako se rješavaju stvari u BiH :)
familijarni portal fk sarajeva pa lupate a hotel brotnjo sponzor sarajevu napišite i to red je istinu da napišete pa se sarajevo sveti graciću što im je inspekciju poslao, i koja je našla imigrante tu.
Olimpic s ponosom može reći da smo jedan od rijetkih klubova u Premijer ligi koji ima malo dugova. hahaaha
Šta mislite ko je ovaj tekst naručio?Nije teško pogoditi.
@Mirnese Nuhanoviću ti si cirkus od čovjeka,samo budalaštine pričaš.Ne brini se ti za Olimpic:
Gdje su pare Nijaze? Dovodis Zebu, a duzan ljudima. To se zove lose poslovanje, umjesto da zatvoris dugove, ti se jos vise uvaljujes, a Evropu ces izboriti u KURCU MOM!!
Da nije zalosno bilo bi smjesno...treba im zabraniti takmicenje dok ne plate dug...ovo je cirkus od kluba, tokom pauze su potrosili mnogo vise novaca na pojacanja a ne mogu ljudima platiti posteno zaradjen novac.
3200 maraka dnevno pa jebhote to ni u las vegas nema taj se hotel za godinu dana sam isplati da su ostali 12 mjeseci racun bi bio oko 1 168 000 maraka u citluku se cuda i na nebu i na zemlji dogadaju!!!
Ova predsjednica se još čudi kao što traže pare pa i ostali su dužni... da nije tužno bilo bi smješno... pa i ovaj hotel ima zaposlenike kojima treba plaće dati imaju režije.. nisu neki državni lokal pa će neko na kraju da oprosti troškove i minuse... stvarno jadno, treba ih odmah blokirati dok ne plate i ne samo njih nego i sve
koje pederske tribine
A navijaci su im jaki
Mogu li i ja ovako negdje spavati ,jesti,piti pa da samo kažem platit ću ili može neka konpezacija???
Ma cim zena dodje na funkcije dodju i problemi. Pa ti postavi zenu za direktora
...umjesto da lijepo ko ljudi odu u otel spalato marjan inn kod keruma :)
Jel ovo Dino reagiro?