Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pogrjesio je, prihvatio kaznu i ode u zatvor ko COVJEK ...
Koliko je samo utakmica, sudija, prvenstava placeno tom lovom .. lopovski klub Bayern treba kazniti kao Juventus
A u steku 100 milioncica , pa koliko je Bayern samo zaradio zadnjih par godina hahaha al sta ga briga..
Skoro sam napisao "koliko li je utakmica namjestio" i onda su obasuli dislajkove kao da sam ne znam sta napisao,,,,, Samo da pitam dali je korupcija ili mito ovo: Jedan Hoenessov prijatelj iz kompanije Adidas "poklanja" Hoenessu 2 Mil. Eura, poslije par mjeseci Adidas postaje oficijalni sponzor Bayerna..Kod nas se to zove mito ili korupcija, na zapadu poslovni dogovor..
pomilovat ce ga gvardiola po kiti :D:D
mozete misliti kolika je to cifra kad je porez na nju 27 mil.
@klix nisu 27,2 nego su trenutno 28,6. Al Caphoneß ide, jer smo poceli sa 3 mil, sad smo skoro 30 mil stigli. Covjek je u dusi Bosanac (politicar).
Politicari nece nikad priznat svoju krivicu. Krive EU, SAD i kineze koji nemaju nikakve veze sa BiH. Uli se prosle godine sam prijavio zbog utaje poreza, a u utorak kad su ga optuzili za 3.5 miliona, on je sam rekao da ima jos novca. Politicari u BiH bi pokusali da pobijegnu, da se izvuku preko veze i vezice, a Uli, kao covjek svoju krivicu prizanje, ne zali se i prihvata odluku sudije. Malo je onih koji bi priznali. On je od prosle godine mogao da pobjegne gdje god je htio. Imao je oko 27 miliona eura kod sebe u banci. Glupo ga je hvaliti, ali jos gluplje ga uporedivati sa politicarima u BiH.
schi, ne lupaj i ukljuci ono, sto ti je u glavi. prijavio se, nakon 10 godina i 30 miliona eura a ne sto je posten covjek. njemacka je kupila novi usb stick, pa se Uli ukakijo i prijavio. sad ide u "zatvor" jer se plasi, da bi od 30 miliona postalo 50 miliona. ovako ide pola godine u hotel (zatvor) i onda smije kuci u zatvor (samo da se svaki dan javi kod policije u minhen).
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
meni ovo vise lici na lagano povlacenje u miran zivot od medija i svega... prvo nije to zatvor kao u filmu pa na dalje....
Ma pomilovat cega Merkel garant
pare pare samo pare s*** je kolegu sa kokainom i dosla maca na vratanca ko prati njemacki fudbal zna o cemu se radi
koga je s***? daum je koristio kokain samo je hoeness u intervjuu na to upozorio jer je daum isto navalio na hoenessa bio. uglavnom bio je korisnik kokaina tako da mu honess nikakvu nepravdu nije nanjeo nego samo ukazao na to.
vidim da si upucen da jeste al napadas nekog a sam si kriv sa druge strane s*** je 1860 kupio od njih stadion njihov dio zatvorio sve u prdekanu i sad je doslo na naplatu kad gazis sve pred sobom zgazice i tebe neko
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ko te pita hoćeš li prihvatiti kaznu ili ne? Pepeo pepelu, prah prahu...
Ajde polako kupi prnje gdje ces na svabu
Zrtvovao bi i ja tri godine zatvora za 27 miliona eura. Neka izdrzi polovinu kazne i onda na slobodi a pare cekaju, osim ako ih nije potrosio.
Gentleman zar ti nisi musliman?
pogledaj mu samo komentare na profilu, covjek ide iz krajnosti u krajnost a glumi nekog moralistu i druge kao napada
PRIKAŽI ODGOVORE (19)