Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
naravno da svaki trener odgovara za svoje postupke, ali mislim da bi trebao predsjednik takodje da odgovara za svoje postupke. zaposliti neiskusnog managera da mu bude sekretarica koja radi ono sto on kaze i da dovede trenera koji vodi bayern isto ko da je Eintracht - e zato se odgovara, moj Hönese!!!
cuj bayern igra u subotu opet sa borusijom iz mönchengladbacha? svasta!!!
jedna od najodvratnijih njuška u svijetu fudbala je ovaj Hoenes. Nadam se da ćeš propast zajedno sa svojim dosadnim klubom.
Govorili su mu ljudi da je Bayern dom penzionera, da ne ulaze u igrace ,pa dvojac robery bi svugdje vec bio u kini!Klase su Neuer, Lawandovski i Hümells a ostali rinaka!
Odriješi kesu švabo.... Pa će biti rezultata, ekipa vam ko dom penzionera
Braco je totalno zaluto na poziciju koju obnasa.. nece jos dugo
Ajde ne seri, kakve veze braco ima s kovacem?
Kad Baboo Hoeneß kaze tako i bude tesko im se obadvojici🤷‍♂️😂😂😂
Nosi i Kovaca i Salihamidzica. Gdje god imas Balkanca pogotovo Bosnju nema tu hajra
Hahhaha bajern nasao dva balkanca da mu vode klub.... Neće daleko ovako
Nema Bayernu napredka dok im Müller igra
Sigurno nije rekao "da će Hrvat odgovarati za svoje poteze"
Bratzo ''leti'' a s njim i Kovač.