Komentari (270)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OOOOOOOOOPPPPPPPPPPPPPPAAAAAAAAAAAA, svaka čast Tek sad ćemo da budemo DIVOVIIIIIIIIIIIIIIII
ma ovaj vincent, vidi ga, ne zna ni gdje je dosao...
cestitke, ali prvo neka POPRAVE ONO RUGLO od "stadiona" i neka uklone atletsku stazu, pa onda ostalo
PRIKAŽI ODGOVORE (25)
Komšije sretno vam bilo i fakat bih volio da je ovo početak ljepših dana bh fudbala!
sad ce da ustrpa dres od Sarajeva
kad igraju srbija I njen genecodni podljepak prijateljsku ? NIKAD !
www.spoted.ba je novi sajt za grupnu pretragu. Vidjeli ste nekoga ko vam se dopada, ali se niste upoznali, probajte preko Spoted.ba spotted.ba nisam mogao da registrujem jer je ZAUZETA domena! UČESTVUJ TE U NAGRADNOJ IGRI I OSVOJITE TABLET!
ovdje ce neko najebat,dal ovaj Tan ili Sarajevo
BEOGRAD: Beograđani će od januaru sledeće godine plaćati nove, više cene za javni prevoz, zbog promene poreske stope sa osam na 10 odsto, pa će tako pojedinačna karta umesto 72 koštati 73 dinara saopštio je gradski Sekretarijat za saobraćaj. 73dinara= 1.2km!!! Pa vi pricajte gdje su pare u GRASU NAJSKUPLJE KARTE U REGIONU
Nitko ne piše da je iznos koji ima pravo zakonski uložiti novac koji klub sam može zaraditi... To se zove financijski fair play koji UEFA provodi zadnjih par godina i zbog kojeg su Amerikanci "potjerani" od Hajduka... Naravno, novinari o ciframa ne pišu. Ni Volpi koji je došao u Rijeku nije uložio više nego rijeka okreće godišnje samostalnom djelatnošću. Da Mamić nije poklonio 5 igrača, imali bi kadar limitiran svojim budžetom.
jbg jarane ti sve znas , cudi me kako nemas svoje klubove i kako nisi menadzer fulhama , svaka cast jarane samo tako nastavi .
giroud. znam ove stvari jer su dostupne svima. Samo se treba informitati. Znam da je Amerikanac dolaskom u Hajduk mogao ulagati maksimalno 30-50milj. kuna godišnje jer je to svota koju Hajduk zaradi sam od svoje djelatnosti. Znam da Volpi u Rijeku ima pravo uložiti 15-20mil kuna jer je to cifra koju Rijeka okreće godišnje. I to je pravilo FFP-a koje moraju poštovati svi klubovi pod UEFA-inom kapom. Uvelo se da se više ne može dogoditi slučaj Malaga gdje dođe jedan lovaš, uloži novac ogromni, podijeli ogromne plaće, posvađa se s gradom, i prestane kapati novac. Klub taj novac ne može zaraditi jer nema kapacitete i nije realno da vrti toliku lovu, nastaju dugovi prema igračima itd... Nisu "informacije" ono što ti nude mediji. Za prave se treba potruditi i sam ih pronaći. Jer da su ovdje informacije, pisalo bi koji iznos je u pitanju kada se priča o ulaganju u klub. A ne piše.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ne treba bit paksu braco Manijaci, ovo je velika stvar za nas fudbal, napokon da neko ulozi u nesto nase a ne Srpsko ili Hrvatsko i sta ja znam. Napokon smo dobili malo jaceg susjeda za malo konkurencije u ovoj smijuriji od lige koju dominiramo godinama :) Cestitam komsije!
e moj vincent, znaš li ti gdje si došao, ne znaš, ništa zato, saznaćeš vrlo uskoro...
E sad bordo nacijo možemo računat da će nas baš SVI, tek sad počet mrziti
Kod Zelje se i dalje prodaju cevapi, u Sarajevo restoranu od sutra sushi
http://vukajlija.com/zabava/posteri/654059
Malezija i sushi baš ono imaju veze ko ćevap i slovenija.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Znamo da liga je sranje, al' nama je do jaja, jer bruka i sramota kol'ko imamo para!
Još bolje za nas što je slabija, manje ćemo trošit, a više osvajat
Mančester Junajted i Real ima da padnu na Koševu... :D
akoBogda!!
Ajde dosadilo nam vise biti najjaci u ligi :D
http://photos.wikimapia.org/p/00/02/60/42/30_big.jpg
Horde si poludileeeee ludilo ludilo ludiloooooo jooooooooj ljubim vincenta, full homo ne interesuje me