Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj kad počne svjetsko, a nas nema, pa dođe mi da sjedem na tv i da gledam kauč.
@vojvodavukpopovic912 uhh što si ti opterećen nacionalizmom
@vojvodavukpopovic912 uhh što si ti opterećen nacionalizmom
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kad se sjetim poslije utakmice svi tražili sudiju na FB i prijetili da će ga ubiti hahahaha.Al bila je neka čar kad znaš da je pola države budno u 3h ujutru i da gleda utakmicu iako rade ujutru.
sudija, hebem ti kiwija
To je jedan veliki uspjeh bio za BIH
To je jedan veliki uspjeh bio za BIH
IMALI SMO ATOMSKU BOMBU OD REPKE!!! SAMO DA SMO IMALI STRUCNJAKA NA KLUPI!! BILI BI IZNENADJENJE TURNIRA
K. Hadžić, K. Konjo jedan veliki!
Imali smo dobru generaciju, bili smo bolji od truhle Nigerije, da smo grupu prosli samopouzdanje bi poraslo dodatno i mogli smo napraviti cudo. Previse je igara kad je u pitanju ovakvo takmicenje, mali se poklapaju, velike nacije guraju.. sve se radi o novcu. Steta pa smo na ovakav nacin ispali. Tesko je i iscekivati SP na kojem necemo biti, a znamo kakvu smo grupu imali i sansu prokockali. Mesha glupi je uradio svoje.
Svaka Cast Messi !! "I stressed that the game, in the wake of the killing of the Palestinians in Gaza and the relocation of the U.S. embassy to Jerusalem, sends a dangerous message to the Israeli government that the world ignores its gross human rights violations. Messi cannot turn his back on the Palestinian victims," said Jabareen.
Breaking News: Argentina's friendly match vs. Israel has been suspended. This coming from @TyCSports. The AFA reportedly looking for a last second opponent for Saturday to be played in Barcelona. The announcement calling off the match versus Israel is expected to be made official very soon.
Ne otvarajte stare rane u kasne sate 😞😞😞
kako prepoznati bosnjaka?..pa po komentarima o jevrejima....a zasto bosnajci zele smrt jevrejima i izraelu?...nemaju pojma...neznaju objasniti..ali im zele smrt....bosnajci zele smrt jevrejima jer su musliamni...prvo zele istrebiti jevreje a onda preci na hriscane...hriscani i jevreji i budisti se zajedno moraju suprostaviti musliamnima....ili oni ili mi....mora se stvoriti front protiv muslimana...
E bruka sad će svjetsko a nas ni na mapi. Dzaba i LCD i udoban kauč, nije to to. Pa da nemamo bolji tim od trećine ovih koji su na SP ne bih rekao bruka.
Nije bio ofsajd dan 365 nakon nove ere
Sigurno neće biti jedino. Samo se budućnosti treba okrenuti i novim prilikama.
Otisli na jedno prvenstvo i odmah imamo nostalgican osjecaj pripadnosti. lol
navika je čudo