Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj start je dobio trofej pa sad neka se misljenja dijele to je najmanje njima bitno.
Zbog ovakvog starta na sokeru se prekidaju dugogodišnja prijateljstva
Skontat ces nekad druze
@DTK pa drug nije ovo soker ovo je pravi fudbal i prave su zarade u pitanju da ne spominjem pehar finale super kup
Cisti faul
Pa nije mu otkinuo glavu kick-box udarcem nego ga spriječio da postigne odlučujući gol. Ovo se radi u fudbalu od kako isti postoji i svaki igrač, pa i ovaj faulirani, bi isto uradio. Mogala bi se realno kazna podići na još par utakmica neigranja, ali opet bi na kraju svako napravio faul za trofej kolika god da je kazna u pitanju.
Sve po pravilima, crvendać i ćao. Ali bi trebalo biti pravilo da se kod ovakvih faula i crvenih kad su presudni za konačni rezultat igrač kažnjava s najmanje 10 utakmica.
@sjooo ma ja bi to kaznio i sa 20-30 utakmica ako je u pitanju Realov igrac a naravno ako je igrac Barse onda samo kazna od 300 eura i naravno pravo na žalbu
Nije bilo kukavički ali ipak za osudu, jer je stavio na kocku zdravlje suparničkog igrača namjernim ulijetanjem u njegove noge.
Heroj je, isto kao što je i Suarez bio heroj kad je 2 puta rukama spriječio go Gane 2010. godine u 120. minuti, kasnije Urugvaj dobio, e tako je isto sa ovim. Valverde svaka čast majstore !
Spanski super kup izmedju Reala i Atletica iz Madrida na stadionu Kralja Abdulaha u Djedi, Saudijska Arabija. Jesam li dobro razumio?
ko god kaze da je ovo "kukavicki" potez, taj veze nema o fudbalu. Doslovno kako ovaj twitter link kaze, "took one for the team" on dobio crveni, real nije primio gol i na kraju dobili na penale. Naravno da je heroj. Ne volim ni real ni atl btw.
Poenta fudbala je da budes brzi od njega a ne da ga krsis UFC potezom. Promasio je sport. Trebao bi dobiti bar 5 utakmica suspenzije.
Pa to se i radi u 116 minuti ako si ozbiljan fudbaler i radiš svoj posao profesionalno a ne ko u meču prvenstva kad je Portugal u 119 minuti dao go Hrvatskoj a hrvatski branič imao priliku da obori protivničkog igrača. Ne znam što se ovo pitanje uopće postavlja heroj ili kukavica, logično je da napravi faul, svašta
Pa 115 minuta ovo se na PES-u ne pusta a ne finale Super kupa MRŠŠ
činjenica je da crveni karton postaje sve jeftinija solucija što si bliže kraju utakmice. Ovako i PES kad igraš lomiš noge u 90toj minuti xD
faul iz udžbenika, bezopasan, dobio crveni karton zasluženo i to je to. kakva kukavica o čemu vi, trebo je stat i pustit ga da zabije, a kraj drugog produžetka
sve po zakonu
Vazda su ovi smradovi pi*kice bili, i uvijek sve htjeli nazor.