Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
igrajte: 1, x i 2 za siguran dobitak. :)))
Ustaski derby:-)
NovusOrdo01 .... čedomire traktoroviću, imaš četnički derbi između partizana i c. zvijezde pa serri tamo po srpskim portalima ako možeš. tamo ti prvo vlast mora ocjeniti jel komentar podoban ili ne, ako jeste izađe poslije 24 sata. zato se liječiš na klixu.
Hvala ti na informaciji..Sto si nervozan??
I naravmo BHRT prenosi skutore a kazu da su ugrozeni.
@kameni19 pa zar oni igraju hercegbosansku ili bih ligu? Baš si budala, ovo je jedan od najvećih derbija(ako ne i najveći) bih nogometa/fudbala u kojem igraju prvi i drugi(do ovog kola), pobjednik kupa i dva put uzastopni prvak, najstabilniji i najorganiziraniji klub protiv najtrofejnijeg svih vremena. Pokloni se i tišu
nerijeseno bi dobro bilo