Kvalifikacije za SP
0
Henry prevarom odveo Francuze u JAR
Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo igrac koji igra za barselonu moze dati onakav go i jos se hvaliti .Jadan je to igrac i klub iz kojeg dolazi.
Kad nemere nogom more rukom, haja brate, more kako more !!
JEBVLI TI AMERIKANCI FAMILIJU
cigani, cigani, cigani...izgleda da su ove sudije potplatile velike ekipe, jer nisu mogli postenom igrom otici na SP, dabogda ih nakantali u Africi
@čiča Potpisujem Mi kako smo prošli je \"mila majka\" u odnosu na Irce .Tip drži loptu rukom ko na tacni,KATASTROFA. @Bošnjo Vrlo vjerovatno da bi došlo do OGROMNIH nemira,nevjerovatno !!!!?????
Svaki dan D ima svoj dan poslije. Komentar na cistom bosanskom: „E jebi ga!“
Ne dao Dragi Bog da je nama ovakva nepravda učinjena....sudija bi bio pokopan na centru Bilinog polja
Svaka čast za fudbalere Irske. Dokazali su da su bolji. Bar mi \"mali\" možemo da budemo realni.
jesu ovi sa sa-x nepismeni! ITALIJA je svjetski prvak a ne francuska
Kada ovo vidim puno mi lakše pada onaj šamar od sinoć. I onaj englesčić i onaj žabar od sinoć su svjesno od strane FIFE poslati da nas razvale kako ne bi otišli na svjestsko jer smo za njih mali, a očito je to urađeno i Irskoj sinoć, pa se više ničemu ne čudim. Sve me ovo tjera da prestanem i igrati fudbal na Play-u. Jadno braćo da ne može biti jadnije.
sta drugo reci...nadati se da ce dobiti rak ruku i nogu......
Ja sam davno rek\'o da bi nama Francuzi bili i gori protivnik od Portugala. FIFA je mafija, to zna bilo ko ko je vidio kako to funkcionira...
Maradona je rukom zabio legendarni gol na svjetskom prvenstvu. Njegov komentar je bio-MOZDA JE TO BILA BOZIJA RUKA Eh da je nama sinoc bila jedna takva ruka.
456
sdf