Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Madridista, jeste spremili Vazelin? Trebaće vam uskoro...
jarane, kako te nije stid, Barcu vrijedjati, prvo ljudima se ne popusta koliko nekim iz tvog obozavanog reala, kojem sviraju penale ko nama zute kartone protiv portugala, to sto levati ne znaju igrati ni da ih milijardu platis je prokletstvo novca u rukama nesposobnih, ugledajte se na Barcu i gradite kolektiv a ne nemoguca sazvijedzda ... sretno u stizanju Barce :D ... Henry je papak
Ma ne igra on dzaba u Barseloni i navikao je on da mu sudije pomazu i u Barsi i repki.FUJ. Pa i jadno Platini navija za Barsu , to je vise puta izjavio.Ovakve kreature unistavaju zelju da se gleda fudbal.
a u tom slucaju postoje samo dvije opcije : 1) guziti 2) biti guzen pa kome sta odgovara
kur-ac jedva mojne sada toga portugal je bio bolji i imao vise srece i sta sada nista koda nikada nismo ostali bez sp-a pa nismo nikada ni otisli pa otici cemo treba podrzati repku i to je pobjeda nije vazno pobjediti vazno je guziti ;)
Ovo je sve dogovorio Nazif Gljiva sa Platinijem i Blaterom.
\"nespretnosti Irske ispred vlastitog gola.\" Pa moj Wenger sta su trebali da urade da se rukama bacaju na loptu da je zaustave da ne de ode u go, je li.
@rukomet ja i.............?
makar je covjek reko da se i Portugal jedva plasiro :D
a plasirala je fifa i vas i portugal vas tako lijepo sto si ga spomenuo.,...i onu jadnu grcku, da je prosl hrvt umjetso ukraine grcka bi popila petardu i kuci i u gostima.... fuck fifa