Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ibrakadabra klasa za sve.
toliko sam te gotivio kao igrača ali zasra ga sad harry kane ne da je svjetska klasa da je čovjek je zvjer od igrača za razliku od agurea svaku odigra ako ne maestralno onda dobro da je u realu i da ronaldo da dao bi u spaniji 40 u sezoni.........
Zvijer jeste, ali još uvijek nije svjetska klasa. Svjetska klasa su Ronaldo, Messi, Griezmann, Sanchez, Hazard, Dybala, Neymar i još par drugih - igrači koji jednim potezom odluče utakmice. U reprezentaciji i nije nešto dobar. On definitivno ima potencijal da bude jedan od najboljih, ali još uvijek je daleko od toga. Aguero je bio svjetska klasa i dok je u Atletico Madridu igrao.
@MarlboroGold aguero veceras iz penala dao gol a apoel-totenhhem 0-3 sva tri zabio kane itekako je svjetska klasa nije htio ovo ljeto ni u city ni u united pa su kupovali druge može u real kada hoce mogao je i aguero ali više ne..........kane je u ovom trenutku za isog klasa više a za ostale nabrojane igraju na totalno drugacijim pozicijama i sa lošijim ili ti boljim igracima koji daju napadacima lopte.........................živi bili pa vidjeli na kraju sezone.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nemoj samo da mi motivises Lukakua.
Upravu je 100%