Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pametna odluka sigurno,ako ovako nastavi otici ce i u jos veci klub.
ma Sejo je beton!!! samo da ga kakve ozbiljnije povrede zaobidju...
ja, i, u cemu je problem?
Najbolji je u arsenalu. On je po konstituciji nadmašio i englesku ligu. Protivnici se samo odbijaju od njega, a kad krene u napad sve ih otresa sa sebe.
Seo ako ovako nastavi ,daleko ce dogurati.Samo treba da se pazi povreda!
Sead ili Sejo, može i Jose. Čuj Seo 😲
@moaner57 Kolasinac je sam izjavio kako se zove Seo a ne Sejo.Ako covjek preferira da ga tako zovu,zasto ga ne bi tako i zvali.Najvaznije je da je nas.
Švabe su poznate kao širokogrudi ljudi... sve daju ispod cijene... Mercedes, BMW... Siemens... svoje fudbalere u Španiju... itd... zato su i očekivali da Kolašinac za njih igra ispod cijene
Ma ja treba igrat dzaba kao na bausteli da vam sluzi.
Gdje Sejo protrci tu trava vise ne raste
dva komentara ispod
Seo Kokoshinjach
@ASas Nije smiješno, čovjek je kao tročlana komisija sam
Hebes li ti matere ti sta sem svoje mame , pa si tako frustriran ?.