Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva izjava, ko da smo dernuli Švabe usred Minhena. Svaka cast Harise za 2 gola, ali morate kolektivno mnogo bolje. Previse netacnih pasova, izgubljenih lopti, smušenih reakcija u odbrani itd. Takticki takodje mora puno bolje ako se mislimo plasirati na EP.
...ovo veceras je bilo tanko skroz...zivce su mi sje.bali...vile su nas pronosale,da je bila neka jaca reprezentacija umjesto Kipra primili bi 5 komada...
Ne treba se zalijetat i podleći euforiji, ovo je pobjeda na jedvite jade protiv slabašnog Kipra. Kompletna defanzivna linija veoma nesigurna sa puno pocetnickih gresaka. Janeze bih volio u baražu :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
TO HARE
Hare-care :))))
Boga mi Mesi nema ko sta reci ,dobio je ove dvije utakmice u vrlo teskoj situaciji . izvukao je maximum , svaka njegova zamisao pokazala se idealna. vidi se da je ozbiljan i studiozan . svaka mu cast.
Vjerovatno su mnogi sinoc rekli kada su vidjeli sastav BiH, sta ce nam Medunjanin u prvoj postavi. Zato je Bazdarevic selektor-respect i cestitke za uspjeh sa ovako oslabljenom reprezentacijom.Nakon ovoga, ni baraz ne bi trebao biti bauk
Igracina i jedan od najboljih nasih tehnicara. Vise od pola nebi bili u stanju zabiti onaj drugi gol. Onaj prvi jarane nebi ni Ronaldo i Messi zajedno. Mozda Robert Carlos u najboljim danima:))))) SVAKA CAST HARISE!!!!
Bravo Harise! Oprosteno ti je ono prevrcivanje sorca na treningu
Hare je dokazao kvalitet. Njemu je mjesto u reprezentaciji makar nigdje ne igrao :) Isto važi i za Misketa. Nadam se da će se vratiti u reprezentaciju.
svaka čast hari
Bilo je tu dosta grešaka ali ste ipak napravili dobar posao. Sretno dalje! ---------- Napomena: Ovaj komentar ima i humanitarni značaj. Korisnik Dunga a.k.a. Pretorijanac će na njega ostaviti Unlike jer mu je to jedini način zabave u životu. Dođe tako svako malo i klika redom Unlike na porukama, bolesni komad govneta. :D ----------
ako već citirate riječi, napišite i ovo "Kako se zove" :D Hare kralju , majstore , šahu. bravo
Lupa 22 mpx razvaljuje, stara tehnologija bazirna na vhs kasetama i ima jos bodova u igri.
MEDO, MEDO, MEDOOOOOOOOOOOOOOO, HVALA TI NA GOLOVIMA ali mi nikako nije bilo jasno da te stavio od prve minute - dobar potez, samo se brate trudi da više igraš u svom klubu, svi smo bili napeti pa nam ispadaju iz glave svakakve gluposti ..... HVALA još jednom .....
Kosovo Republjik.
KRALJU I JESI SVE OD SEBE DAO
Ako sad ne pocne igrat u klubu, nikad nece. Bravo sarajevski smekeru, odigrao si najbolju utakmicu u dresu reprezentacije veceras.
Neka ti ljube sada sorc oni pametnjakovici od jucer, on nas je i odveo dalje kakav Djuric.
I on, i Djurić, i Šunjić, i svi drugi.
Brate i nije mi jasno zasto samo njega hvale Milana a obojica su nas odveli dalje
PRIKAŽI ODGOVORE (2)