Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oj kako smo samo jaki, sjebace se M'Gladbach kad vide kako ih kara VELIKO Saraj'vo iz male Bosne i Hercegovine ! Bravo Harise, samo trpaj i ne vadi !!!
Duljevic, Cimirot, Plakalo, Radovac, Kovacevic... strasan potencijal...zadrzati ih sto duze...
Kako sarajevske kurve sezonski prodajući tijelo zarađuju za života: http://www.klix.ba/magazin/ljepotice/jasmina-gutosic-na-dubrovackoj-plazi-sv-jak/140811013
ovaj momak ce se prodat samo tako,za velike novce...
ljaDu brani Sarajevo!!
Hoćemo totalnu reorganizaciju Premijer lige Bosne i Hercegovine. Sadašnju ligu sa 16 klubova, smanjiti na 12. Tako da ostanu Sarajevo, Željo, Široki, Čelik, Zrinjski, Borac, Sloboda, Olimpic, Velež, i eventualno jedan koji uđe iz FBiH i jedan iz RS. Kada se liga svede na 12 klubova, uvesti model sa 4 međusobne utakmice u sezoni, kao u Škotskoj i da se dva mjeseca prije kraja razdvaja liga na onu za šampiona i ligu za opstanak. S druge strane uvesti da se liga, kao u Rusiji, igra od marta do novembra neprekidno. Sadašnji model je loš jer je ogromna zimska pauza - novembar, decembar, januar i februar. Igrači nemaju utakmica u tom periodu, fizički, menatlno i u formi padaju i taman kada se uigraju u jesen sve propadne do proljeća. Ovako na početku sezone u februaru dovedeš 10 15 fudbalera, oni se do kraja juna uigraju i onda počnu kvalifikacije u Evropi i mi smo spremniji nego u sadašnjem sistemu. Bolje 4 derbija Sarajevo - Željo, sa punim stadionom nego gledati Travnik, Obarsku, Leotar.
Slazem se, osim sto je za ovu zemlju i 12 previse. Tih 9 koje si nabrojao + 1 da se bori za opstanak je i vise nego dovoljno.
Bravo komšije, svaka čast !