Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa Zuti je citav zivot tako radio. Slovenci otkrili Ameriku.
Kazu da je kod nas se i sexao sa nekim zenama Boze sacuvaj
Jedna od vecih trenerskih ubleha, al naci ce on sebi opet neki angazman, tako to ide danas, bitno je da ima bogat cv, te da je radio u vise klubova (vodio vise rep), a to sto nigdje nije imao rezultat, to je kod angazmana manje bitno...
covjek se zapustio...vidi mu bojlera
Žuti dovedi se u red. Nisi mlad i nemožes više tako. Malo se uozbilji pod stare dane.
Svugdje isto, bagra na vlasti ne da poštenim ljudima i onima koji znaju svoj posao da napreduju, taj fenomen sam samo vidio na prostoru bivše jugoslavije.
Žuti je propast,što učini od onakvih 'zmajeva'.
i naša legenda švabo je volio akšamluk i sevdalinke
Prosinecki je bio mangup i ostao, a takodjer i za slpvence se zna ko su i sta su tako da mogu samo i dalje da ga drze za nisko
Eh sta je tek sve kod nas radio...
Ovo ko kad se ljudi cude da je Grdović bio pijan a zvali ga da pjeva za neki festival vina..Teško ribu u vodu natjerati..
Ovi slovenci bas neupuceni. Kao nisu znali da je Robi sklon porocima 😁
Koji su likovi ovi Zlovenci. Pa svi znaju da je Robi pio i pušio još kao igrač za kocku ne znam. Znam samo da su opuhali Ljubljansku banku, sarajevsku zaobilaznicu i Tuš. I još se raspitivali može li se Bosna mirno razdružiti.
Prosinecki je uvijek bio svoj,poseban
Ispravno
Prosinecki uvijek ima asa u rukavu