Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Alene kreni stopama svoga oca koji je igrao za svoju BiH kad je bilo najteze
razočarani ne laprdaj,nije ima mista jer u hr su igrali onda boban,prosinečki,asanović,jarni šuker,bokšić,bilić,stanić,soldo,vlaović,štimac,jerkan,pavličić,jurčević
a i ćaća mu je igra za bosniju jer nije ima mista u kroejšiji.
Halilović neće igrati za BiH, on će igrati za RS !
Sejo sjeti se svoji pocetaka i sto ti nisi igrao za Hrvatsku?Nisi igrao jer si bio b.a.l.i.j.a zar tako brzo zaboravljas sve e moj sejo...nevaljamo mi ko ljudi nikad necemo imati svoje JA niti svoju drzavu.
koga da prostite je.be ako ima srce i volju neka igra za Bosnu ako ima srce i volju neka igra za Hrvatsku najgore da mi za drzavu igra placenik koji je ne voli na kraju krajeva da je mali i maradona ili pele BiH i Hrvatska su kvalitetne i bez njega
kako se mali baljo dvoumi a babo jos gori od njega. kako se lovren, subotic nisu dvoumili za koga ce igrati..
za svoju Hrvatsku, naravno...
Da ima dijete na koje imam uticaj bez dvojbe bi svim silama uticao na njega da igra za zemlju koju ja volim a jedina zemlja koju volim i imam je Bosna Mozes jarane biti ko messi najboji na svijetu a igrati i za luksemburg ako je to tvoja domovina u svakom drugom slucaju si nista!
Mada bih ga volio u perspektivi vidjet u nasem dresu logika je da nastupi za Hrvatsku.Ali posto je to stvar biznisa i raznoraznih kalkulacija vjerovatno ce on ,menadzer i otac mu izabrat sta bude dobro za njegovu karijeru u tom momentu.
mali je \'rvat i igrati će za kroejšu
Sejade... Razocarao si me i kao covjek, i kao komunista! Cuj neka mali izabere...ccc
otac mu je SLINA!
Niko ga ne opisuje kao malog Modrica ili pelea. Halilovica zovu hrvatski Mesi jer ce Modrica sigurno prerasti. za Mesija nisam siguran.
Sigurno neće izabrati vječne baražlije.