Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast Vaha, ovo je za primjer
On da dodje kod nas u repku mislim da bi posle prvog okupljanja otiso on ili 60% „reprezentativaca“
Kod nas nema koga izostaviti!
Vaha zakon,nema tu zvijezda a da je u pravu to govore rezultati,steta da nije nas selektor,ali nemamo mi niti para niti muda jer on bi pocistio savez kao i Barbarez
Svaka cast ali ako ne bude rezultata vise noga... uzeo je on $,boli ga karna Vako ako sta napravi faca je ako ne napravi rece VIDITE skim sa igrao. Fakin je to stari. Zna da su svi ovi igraci nosioci ove reprezentacije,jesu bahati ali bahati su svugdje a ima I bahati tenera. Primjer Mourinho drzao De Beujnea na klupi iz sebi poznaatih razloga a frajer najbolji veznjak svijeta. Zato je njegova terenerska garijera u velikom padu ali kako bosnjo kae uzeo je kes boli ga karn a.
E stvarno trebao se neko roditi ovakav,i to u Jablanici,kakav god bio to je nas Vaha
Jedino rezultati mogu opravdati ovu odluku.
vahid u fudbalskim i igrackim krugovima poznat i kao gonic robova.nema drzave koju je ovaj trenirao da se nije posvadjao sa nekim igracem,fudbalskim funkcionerom itd
Vaha pazi da se opet ne upucas u paksu 😂😂
Kako si Vaha, imas li daha? Jos jedna repka na tebe ceka.
kralj Vaha
Ma puko vaha ko kokica
Ovi seljacici iz zaostalih zemalja kad se love docepaju su gori od bilo čega.
Vaha se kroz cijelu karijeru sa svima "kači", da nije možda nešto do njega?
Valjda je Hakimi najveca zvijezda
hakimi je tata za ovr sve
po cemu je Belhanda zvijezda? Pa on igra u prosjecnom klubu u turskoj a turska liga je na razini HNLa. Zamisli da neki igrac Istre ili Lokomotive ima takve zahtjeve.