Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta bi tek Vaha napravio s reprezentacijom poput naše?
ne bi ništa sa našim trenutnim napadom i odbranom!
disciplinovo bi njih vaha, kod njega se zna red i disciplina, mozda cak i previse, zivčan je lik ali je i strucnjak
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Našoj reprezentaciji treba čvrsta ruka: hoćeš igrat-izvoli, nećeš-prošetaj, a to samo Vaha može
I Barba
pa nije vahid budala da dodje trenirat ovaj prljavi trokutistan
Mislim da nam je Dusko puno realnija opcija od Vahe. Vaha je za nas preskup u ovom trenutku. Na zalost, ali tako je.
onlinerad.webs.com onlinerad.webs.com Zanima li te rad na 1 web sajtu na kom mozes zaraditi 100-200 dolara mjesecno (2-3 sata rada na dan)? Radi se o sajtu koji se bavi klikanjem na reklame i radom na mini taskovima koji su na engleskom(trebalo bi solidno da znas engleski sajt ne trazi nikakva ulaganja ).Napravite stabilan izvor prihoda radom od kuce.sajt mozete pogledati cisto informativno,osobe stvarno zainteresovane mogu dobiti i besplatnu obuku za rad na 7 sajtova onlinerad.webs.com
vaha bi s nama napravio sto je ciro s hrvatskom 98
Nema on Avdiju u repci, dzabe mu sve
Vaha kad bi došo kod nas u reprezentaciju prvo bi šutno Spahića i Misimovića, kao što bi to uradio i svako drugi ko išta zna o fudbalu.
Safete idi i vodi sa sobom familiju iz reprezentacije i antitalente koji nisu zaslužili mjesto ni u drugoj postavi Ugande.
Dusko Bajevic----- majstor
Hocemo Vahu za novog selektora Zmajeva poslije SP-a!
Sve delegati, stručnjaci i experti... Sve vi znate... Sve selektori jebeni
Jaro i slijepima je nešto bilo jasno kad su čuli naš sastav. Samo visokokvalitetni tupani mogu onako igrati sa crncima po onakvoj klimi. Tek kad su čuli za izmjene pomislili su da se snima neka komedija (visokobudžetna) sa Džimom Kerijem u glavnoj ulozi.
Vaha jeste strucnjak, Ali zato kod Vahe nema labavo. On je napravio remont ekipe, sve zvijezde koje su remetile mir u ekipi izbacio. Eh sad zamisli sta bi bilo da izbaci neke nase zvijezde. Prvo sto bi te iste zvijezde se odmah urotile i bojkot protiv njega pravile, a da ne pricam sta bi ovdje bilo i na ostalim portalima, niko mu od familije ne bi bio izostavljen. Zna to Vaha nije lud, zato i nece i nek nece kad smo pogan narod. Vaha uzivaj, legendo!!!
Ispada i prdoslavna Rusija. Hahahaha. Naprijed Vaha.
Vaha je trener Alsirske repke,Susic nase,Vaha za hljebom i kruhom.. Susici nikad,legende su i ostace uvjek.
Sta mozemo uciniti da natjeramo savez da ponudi posao selekotra VAHI , legendi Mostara i Bosne i Hercegovine Covjeku koji je 1992 godine prvi uzeo skorpion da bi branio Bosnu, Covjeku koji izjavi : "Sta bi bilo da je jedino moja kuca od muslimana ostala citava u tom dijelu Mostara, ja bi se stidio" Patriota dokazani. Covjek koji je izjavio ja sam se nudio za pomoc Bosni bez ugovornih obaveza ako sam mogao nekako pomoci.
Vaha batali te alžirce nakon SP-a, tvoja nacija te treba! A onda zajedničkim snagama da osvojimo europsko. :)
ma kakvi to ,ostari ekipa, nema ovo što su narpravili to je bosni za sva vremena
kako misliš ostarila ekipa? Samo spahic i misimovic mozda da se oproste, mada i oni mogu igrat na europskom ako budu u formi Bešić 21, begovic 27 (golmani mogu u top formi branit do 36) pjanic 24, kolašinac 21, hajrovic 22, Sunjic 25, bickakcic 24 svi ostali mogu igrati najmanje na sljedecem europskom i na svjetskom