Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad su se nudili i stranci da preuzmu reprezentaciju mi smo rekli ne hocemo mi domaceg strucnjaka,bravo za savez.
moj vaha moj, samo neka te vani, ne dolazi u ovaj ocaj cemer i jad
Kako si Vaha, imas li daha sto ovi nasi manekeni popusise od Kipra!!
Nema nama bez tebe hljeba kako mi se cini!
Vaha drzi se japana i japanki i neboj se.
Pa ima li kod nas gradjanske inicijative da se skupe potpisi i da se zamoli ovaj covjek da preuzme reprezentaciju BiH.
Ma nebitno nam ni Morinjo pomogo sa ovakvim igračicama
Baljic preuzima reprezentaciju, poslije njega Kodro pa opet Bazdarevic pa onda Hadzibegic, pa Safet pa Bazdarevic pa Bolic pa onda Susic...itd, podana lica bez ikakvog autoriteta i neznalice, svi oni koji idu na ruku lopovima u savezu.
Strucnjaci na klixu raspravljaju o tome koga pozvati da zamjeni Bazdarevica. A u p.materinu koji serenderi
Neka nama Vahe da nam bar malo dan popravi...svaka cast legendo...makar po stare dane, treba ce nam jedan takav autoritet da odvede BiH Zmajeve na EP i SP.
Hajde Vahaaaa
Neka nama Vahe da nam bar malo dan popravi...svaka cast legendo...makar po stare dane treba ce nam jedan takav autoritet da odvede BiH Zmajeve na EP i SP.
Vratite Ciru!!!!!!!!!!
Vidio Vaha šta se sve radi u našoj reprezentaciji. Skontao sa kakvim panjevima ima posla i odustao od bilo kakve priče vezane za reprezentaciju BiH. Pametan!
Vaha veliki gospodin i trener
De preuzmi BiH reprezentaciju i uruci Dzeku sut kartu. De molim te.