Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro je pa Alzhir nije igrao protiv BIH... Vaha bio onda po mnogima bio izdajnik naroda...
HAJDE TI DOVUCI SVOJE DUPE NA BOSANSKU SELEKTORSKU STOLICU, ZA BOSANSKI NAROD!
Upravo tako
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
red, rad i disciplina i ispade vaha cudotvorac...
Pa i jeste čudotvorac. Izvlači maksimum iz ekipe koja kvalitetom igrača ne spada u vrh afričkog fudbala. Ali dobar strateg i motivator kao što je Vaha zna kako taj kvalitet nadomjestiti. Iskreno se nadam da ce nakon SP 2014 on preuzeti našu repku. :)
ako i dodje na selektorsku poziciju... a cisto sumnjam da hoce morace zaposliti najmanje dvojicu da svakodnevno samaraju pojedince kako bi uveo red u reprezentaciju
Vaha za selektora BiH!!!!!!!!
Alžir je islamska zemlja
Dok je ans Bosanaca i Hercegovac, za svijet nema krize ;))))
...a kad vidim naseg selektora dodje mi da placem!
zasluzno jako su hrabri bili!
MA DAJ, VAHA BI UVEO RED U REPKU ZA 15 DANA. SAMO VAHA JE NA MILIONA EURA GODISNJE I VISE!
Pomozi Bosni protiv Srbije i Hrvatske http://esimsecura.com/lan.14806/ Srbija je mnogo jaca od BiH, a i Hrvatska je nesto malo jaca, trenutno uspijevamo odbraniti sve regije Bosne i Hercegovine ali ne znamo dokle cemo to uspjeti ako nam se ne pridruze novi igraci. Potrebni su nam svi: dobri vojnici, ekonomisti, politicari, trgovci, novinari... u cemu god da ste dobri mozete pomoci u odbrani Bosne i Hercegovine od okupatora. Unaprijed hvala na odzivu.
Selektor nase reprezentacije nije ni Susic nego Dzeko-Spaha-Ibricic. Koliko puta su njih trojica otvoreno dizali prasinu protiv selektora? A nas selektor bez muda nema nikakav autoritet i samo se nasmije i radi po njihovim. Nikad necu zaboraviti kad je Miske dao gol protiv Bjelorusije pa umjesto da se ponasa ponosan sto se vratio u prvi sastav reprezentacije on imitira kako puca Susica sa puskom. Drag mi je bio njegov gol ali to mi je tako licilo smjesno da jedan reprezentativac moze to svom selektoru uraditi. Znate li kad bi to proslo kod Halilhodzica? Vahid bi izbacio ne samo Misketa i Ibricica nego i Dzeku i Spahica ako treba. To je selektor koji ima muda i nije ga strah nikoga. Kod nas Dzeko i ostali se ponasaju kao da im niko nista ne moze pa se setaju kad im god nije cejf igrati. Ma jebite se, ako cete trcati onda ce te igrati, ako necete onda fino na klupu. Bas kao sto je Pellegrini sa Dzekom.
Kako si Vaha, imas li daha. Cijela Bosna na tebe ceka ...
VAHA GIGANT!
Pridruži se i ti jednoj od najvećih internet senzacija. Postaji dio države BiH i bori se za svijetsku prevlast nad drugim državama. Erepublik je igra u kojoj ti kao pojedinac možeš biti ratnik, političar ili poduzetnik i zaraditi milione. Bosna i Hercegovina je trenutno okupirana od strane Srbije, i naša vlada je uspjela zauzeti regije Emirata i tako opstati na kartama svijeta. Pridruži se i ti preko ovog linka http://goo.gl/nLBsYS i okušaj se u jednoj od vještina. Ubrzo nakon priključenja javit će Vam se neko od iskusnih igrača da Vam objasni osnove igre. Pridruži se i ti i pomozi našoj državi da se vrati na Balkan i osveti okupatorima!
bravo Vaha, bravo! dokaz da volja i upornost sve prepreke mogu preci.
Vaha jesuli tvoji igraci isli klanjati... nasi Jesu... al to je privatna stvar... privatno je privatno... nije za javnost.. u nasoj repci ima par igraca druge vjeroispovjesti... mozda su se i tih par pomolili svome Bogu.... al privatno... za sebe... za srecu... za pobjedu... Al kod nas bosnjaka to mora biti javno... mora da se zna.... Nevoli ni Bog licemjerstva .... Klixu... Bolje bi bilo da ste istrazivali raspolozenje igraca pred tekmu... nego sto se bavite privatnim stavrima... ako nemate sta pametnije objavljivati... pogasite se....
Kako si Vaha ? Imaš li daha ? Moje poštovanje,
Nikada Croatia Zagreb ne bi pobijedila Villareal u UEFA ligi da Vahida nije bilo. Vaha je car i kralj i sultan. On će voditi BiH u narednim kvalifikacijama. Spahića odstraniti iz ekipe. Džeku na klupu staviti. Promovisati nekoliko napadača iz mlade reprezentacije. Promovisati nekoliko i odbrambenih. Gordana Bunozu iz poljske prve lige, kojeg traži Basel, odmah u repku. Bahrudina Atajića iz Glasgow Celtica odmah u prvi tim. podmlađivanje ekipe. Miske na klupu. Pjanića pomjeriti naprijed, da bude ofanzivni playmaker kao Juninho što je bio u Lyonu kad je ovaj od njega učio. Nova rekonstrukcija repke. Imamo dobar tim, samo treba pravi pristup treninzima, motivaciji i disciplini.
Razumemo generale zulfo
Cuj Dzeko na klupi :/ Bez obzira na to sto je lose igrao, on je bio JEDINI koji je postigao gol za BiH. A ti bi njega na klupi. Boze sacuvaj.
Ma nema, alžirski narod je ključni kad se uzme milion.
u cemu je problem uzeti milion? to ti krivo?
Kakve veze ima bit krivo sa ovim što sam reko? Ne ide ti baš logika? Ok je meni sasvim da je on uzeo i 10 miliona, ali pričat o nekakvoj ljubavi prema narodu i slične licemjerne izjave... Jasno je da se radi o običnom legionaru koji ide tamo gdje mu daju više. I ja bih otišao tamo gdje mi daju više, samo ne bih se rugo ovakvim izjavama i pravio budale od bilo koga. Jasno je da je narod u svim zaostalim državama kakva je naša ili kakav je Alžir uglavnom svim srcem uz reprezentaciju. I pobjeda i poraz su prvenstveno za narod. Al to nešto "ovo je pobjeda za narod", a poraz je kao eto za insekte. Preglup si ti da bi to svario.
PRIKAŽI ODGOVORE (18)