Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vaha je nevidjeni mudrov, demagog i paksu koji voli keshhh....po njegovom ne bi trebala repka ni postojati jer je u njoj komplikovano raditi....
Zaista me brine ova rastuća netrepeljivost između Japana i Singapura. Sajonara
mars smece jedno.
Kralju, ziva legendo :D :D
Da izgubis svaku pohlepni gade.
Sretno Vaha uz nadu da ces jednog dana htjeti da vodis i svoju reprezentaciju.
Sto da preuzme da mu psuju majku sto je nekog zvao tj sto nije -.-
Vaha je istinska legenda. U Mostaru belaj kren'o, a Vaha ko Vaha, volio Mostar, i prob'o co'ek da, svojim imenom, autoritetom smiri strasti,..., i bijase ranjen ( ili samoranjavanje?).... Lezi u bolnickom krevetu, i prica, u kameru, novinaru sta se desilo, okolnosti, situaciju u Mostaru... a place. Roni suze k'o dijete...Dirljivo. Uvijek dobro bio, "rodjeni"!
Pa svako pametan je razgulio
Znaci igrati 5+ ili hendikep na Japan -2,5 :), ako padnem klix je kriv :)
Ja naslova ko da su oni krivi za Srebrenicu...