Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Alzir ce biti senzacija prvenstva pod vodstvom najboljeg bosanskohercegovackog trenera.
Vaha legendo, domovina te zove i domovina te treba. Cim zavrsis taj posao sa Alzircima, pravac domovina. 8 napdaca doktor zovnuo - i to je razlika izmedju strucnjaka i diletanta.
sretno vaha legendo i dogodine da ti preuzmes nasu repku i otjeras ove sto su sa stelom dobili pozivnice za brazil !!!!
Ne znam brate sta cekamo, pa svjetsko je vrhunski nogometni dogadjaj, trebalo je Susica sutnuti u paketu sa Begicima i preostalim "Munibima" i to prije svjetskog. Onaj ce nas izblamirati samo tako.
jbg,sta ces kad ima punu vlast u svojim rukama,ali hajde,to je jos nekoliko tekmi,kad se izblamiramo nadam se da ce sam podnijeti ostavku...govno seljacko kenjam mu se na zavidovice i tinki-vinkija..