Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
njegove pare, njegov život... pusti te se toga što nije kod nas i slično... da gradi ovdje ponovo bi bilo zamjerki, jer to smo mi... živ bio i ti i Dzeko i gradite čista obraza gdje god vam volja...
ma svaka cast,njemu niko ne zamjera da gradi sta god ,nego sto nije htjeo preuzet da vodi zmajeve..
Crn je to hljeb zaprljace mu stoka
Zaboli nas k
sada Solis agencija i druge zadovoljno trljaju ruke....
Šta će kad im ne može ništa pametnije pasti na pamet.
Vidi ti to, cojek bez posla a pravi apartmane 🤣
Znam tu lokaciju tu mi je cura radila. Cijeli clanak je fake news. To je izgradeno prije vise od 10 godina tako da ne moze biti "novi kompleks" niti je to izgradio Halilhodzic nego je on kupio jedan dio tih zgrada i to prije 8 godina a vi pisete kao da se sada to dogodilo. Guglajte "halilhodzic lapadski dvori" i pronaci cete clanke iz 2015.
Ne postoji insan koga nargilaši neće popljuvat'.
ta NEĆE U Jablanici
Treba zivjet 100 godina.
Ovo je biznis njegove zene Mirele, samo su njegove pare i on nema pojma o ovome.
Dobro i ja sam kupio apartman prvi red do mora na Jadranu, zasto niko to ne objavi???? Hebo vas Vaha, pravi cifut, covjek koji misli da ce 200 godina ziviti, zivot mu u ciframa prosao....
Kao i Džeko,ulažu u Hr.,a puna im usta Bosne..
a tebi usta puna govana
Steta, trebo ih je u Kaknju napraviti, turisti bi hrlili sa svih strana da se probude u magicnom trouglu cementare, elektrane, rudnika.
Kuce tamo...sve skupo
Smrad!
pošto je za bosansku raju Vaha naš nasušni :D
Gospodin. Bolje i ovo, nego da ga privatnici na baterije i varalice vodaju ko cuku kao što Baždarevića vodaju.