Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E ovo je trener, covjek i karakter i ima svoje JA. Nepozove 2 najbolja igraca u repku, kaze kako nece igrati dok je on trener dobija svakodnevno prijetnje smrcu zbog toga al covjek zna posao, zna sta radi i odvede ljude na svjetsko 👏
Zvao reda radi, odbili jer znaju da minute ne bi odigrali. Presjedili bi na klupi 🤣
Pa bez njih oni odose na svjetsko, a oni ce preko TV-a gledati 😎
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vaha, još jedna tekma (BiH) na tebe čeka!!
Da, ali mi smo vjerovatno jedina reprezentacija koja je sa 30 različih selektora, samo sa jednim izborila sv prvenstvo! Ha!
Kako ove administratore klixa nije sramota da ne ukinu profil ovome korisniku nicka RBiHsere....160x ???? Ali zato svaki moj odgovor njemu uredno izbriše!!! Sramota šta taj poremećeni lik piše i to u člancima koji nemaju veze sa njegovom pričom!!!
Vico Zeljković,Adnan Džemidžić,Ivan Beus,Irfan Durić,Ivan Perić,Muhidin Raščić,Midhet Sarajčić,Dragan Soldo,Milorad Sofrenić,Muris Jabandžić,Ivo Ivkić,Fuad Čolpa,Milorad Lale,Azmir Husić,Miloš Brkić,Žarko Laketa... ZNAMO DA VAS NIJE STID!!!
"Halilhodžić je tako postao prvi trener u historiji koji je izborio plasman na Svjetsko prvenstvo sa četiri različite reprezentacije. Ranije je to uradio s Obalom Slonovače, Alžirom i Japanom te sada Marokom." -- Velibor "Bora" Milutinovic : Mexico (1986), Costa Rica (1990), the United States (1994), Nigeria (1998), and China (2002).
Vodio i izborio su dva različita pojma. Vaha je izborio SP evo sa već četvrtom reprezentacijom, a vodio na SP je dosad samo jednu, Maroko će biti druga. Kod Milutinovića je obrnuto.
Milutinovic nije vodio ni mexiko ni usa u kvalifikacijama jer su kao domacini automatski bili na sp,nauci citati sta pise!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SRAMNO I BOLNO NASE SVJETSKE LEGENDE VODE TUDJE REPKE A KOD NAS UBLEHE VICO PJETLOV ITD
SRAMNO I BOLNO NASE SVJETSKE LEGENDE VODE TUDJE REPKE A KOD NAS UBLEHE VICO PJETLOV ITD
A nas ovaj buzdovan vodi.
Bravo Vahaaa !!
Jooj ja tekme Alzir i Kamerun jbt 😆😆😆😆
Halilhodžić je stvarno extremno dobar selektor bravo legendo kapa do poda.
Neka odvede nas (BIH) Ako je stručnjak (šala)
Odlicna utakmica Maroka cestitke Vahi...katastrofalna Egipta...valjanje citavu utakmicu i cekanje penala i tri promasena penala...kakva zavrsnica u Alziru...u 120 Alzir izjednacio za prolaz dalje,u 121 Kamerun daje za 1:2 i plasman na SP...samo fudbal ovo moze donijeti...
Najvece ime trenersko nase. Gospodin i karakter, to sto ih je pozvao prije 10tak dana je samo zato sto su mu idioti prijetili
Suvišan svaki komentar Kapa do poda
"Halilhodžić je tako postao prvi trener u historiji koji je izborio plasman na Svjetsko prvenstvo sa četiri različite reprezentacije. Ranije je to uradio s Obalom Slonovače, Alžirom i Japanom te sada Marokom". ŠTA reći? Koju posluku porati?