Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Japanski sporti novinar Hirokuto Nairo je izjavio "より速くより良い負かす事になります" na sto je Sasa Vugdalic dodao " ko povede bit ce u prednosti"
Utakmica je počela rezultatom 0:0!! Velid Spaho
Ako je povrijedjen Honda nek igra Kawasaki ili Suzuki.
Ma imaju oni hejbet zamjena za Hondu
A nissana niko i ne spominje.. Objesio kopačke o klin...:)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kukaju za Hondom i Kegawom.... Hajmo ih otrest sa ovim 3. timom! Uzeli smo Dance posteno i momacki! Vratili se iz 0:2 i uzeli ih sa igracem manje na kraju.. Mozemo i Japan! Sorry Vaha
Ima li gdje prenos?
daj ba vaha, kakve emocije, svi znamo da tebe samo pare interesuju. ok je to, ali ne kaki onda o emocijama
Eee,mmm,,kažem ja ,jer da ,,ovaj ,,ee kažem ja,.. ha ha ha,,Vaha je odličan trener,,ali ne vole ga konobari po Mostaru,,stalno čeka kusur,,
dobro je.. bez 2 najbolja igraju... jest da nama fali pola ekipe al mozemo mi to .. ajmo momci
Vaha ne seri
Cuj folova Vahinih,pravo ga pucaju osjecaji....Nece moci spavati.Jednom razgulio i ne vraca se dok god je dobre halve negdje drugo.
MA IMA DA VAS BOSNA POJEDE KO ONO JELO SUSI.
@OtokaBoy sretan ti Zubandan! :)
"posjeban je osjecaj" ma jel molim te
"Posjeban je osjecaj..." pa jest, nije da nije haha 😜
Sa normalnog gledista svakom treneru je zelja i posebna stvar da vodi reprezentaciju svoje domovine, samo Vahidu to nije tako covjek izabere Alzir ili Japan prije BiH. Smijesno, a da ne pricam kako moze gledati svoj klub koji ga je stvorio da je na rubu egzistencije. Ne osporavam njegove trenerske i igracke uspjehe, ali to je tako nazalost.
Vaha sa ponosom nosi BiH u srcu! A to sto nije preuzeo repku je druga prica, savez diriguje tu a ne trener. Gledaj sta je od Japana napravio prave skakace, Alzirce odveo na SP haman do cetvrtfinala... Skidam mu kapu za sve!
@mire69 Mogu i ja nosit u srcu treba se majstore uzet posla, a ne samo pametovat.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
mesa imas razlog vise da poderes japan, da poderes covjeka kojem je sve drugo bitnije od branjenja boje zemlje iz koje dolazi.
@h8er_ nadam se da si procitao tvoje kako se hvale s koalicijom, nadam se da ti je drago il mozda kljucas ko najvece izvoriste plina u BiH, il je prvo il drugo?? :)))
@LeRoiEnJaune objasi to hkeru.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
mrš