Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas je pobozana,kada arapcicu udari lova i moc u glavu!!!
A ona mislila da ide kod njega na kafu! Jašta!
A mi se Bošnjaci ložimo na 'braću muslimane', a nema gorih ljudi od arapa i poganijih
Loš silikon...
Marca je kao kod nas Express ili tipa Glam Blam. Slika koja kruzi internetom je info odavno kad je ta ista Marca spekulisa za razvod, a zena izasla pred novinare i rekla nema nista od toga. Tim advokata od Hakimija je rekao da su lazne optuzbe, te da policija radi sve sto trebaju, i da im on stoji na raspolaganju 24h. Iz aviona se vidi da je ovo jos jedna mala koja hoce lovu, uostalom sta imas da radis s ozenjenim muskarcem?
Želim se zahvaliti DR Apati, čovjeku koji mi je pomogao da popravim svoj brak i natjerao muža da me voli više, ako imate bilo kakav problem u braku, možete ga direktno kontaktirati na -Email- [email protected], Također možete poslati Whatsapp/viber s ovim brojem (+66 81 302 8552), on je prava osoba koja će vam pomoći s vašim problemom u braku, želim vam sve najbolje.
Lijecim sve vrste zenskih bolesti,cak i nevinost.
Pod hitno mlada popraviti silikone👍
Ovaj je totalno odbojan lik, ali sto posto nije kriv lažna optužba kao i Ronaldu u istim godinama kad je potpisao za Real nakačila mu se neka klaberka
Posao starlete izgleda postaje veoma unosan biznis...auuuu Zemljo zatvori se...
...Kada sam napisao za Riberija i Benzemu da oni nisu ni m od muslimana raja me napadala...Evo sad i ovaj marokanski majmun isto radi,prodaje muda pod bubrege na mundijalu kao musliman vjernik postuje mamu i istinske vrijednosti...Isto ko u nas u B osni,nikad vise mumina a manje dobrih insana...!!!
O vjernici, ako vam nekakav nepošten čovjek donese kakvu vijest, dobro je provjerite, da u neznanju nekome zlo ne učinite, pa da se zbog onoga štoste učinili pokajete. (El-Hudžurat, 6.)
ovi pobozni ne vade
A odkud znamo da se ona nije spotaknula na njega i ubola se, ha ja. Kad je vec potrosila energiju da dodje kod njega, da se dopisuje s njim itd.
Vidi se na slici da su oboje intelektualci
Ovoj doslo sve ko kec na desetku!
Seljačić silovatelj
Ja sise i urnebesa🙈😝