Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pomozi Bosni protiv Srbije i Hrvatske http://esimsecura.com/lan.14806/ Srbija je mnogo jaca od BiH, a i Hrvatska je nesto malo jaca, trenutno uspijevamo odbraniti sve regije Bosne i Hercegovine ali ne znamo dokle cemo to uspjeti ako nam se ne pridruze novi igraci. Potrebni su nam svi: dobri vojnici, ekonomisti, politicari, trgovci, novinari... u cemu god da ste dobri mozete pomoci u odbrani Bosne i Hercegovine od okupatora. Unaprijed hvala na odzivu.
Qrčevi zmajevi. U Brazilu ce biti gušteri ?.
Ispod kog si kamena ispuzo,gmizavce?!
Cini se da je Muhamed Besic stvarno igracina, nikad nismo imali agresivnijeg igraca.
samo sto je zivcan neki lik, treba mu dati leksaurin prije tekme... nisu njemu kartoni nepoznanica, stalno ih dobija
Nema veze, to nam i treba, malo borbenosti i pokazivanja zuba protivniku ne skodi. Odjednom smo rijesili problem sa zadnjim veznim. Samo se nadam da nece pretjerivat sa crvenim kartonima i da ce paziti na to. Bosanski Gattuso!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
MI IMAMO ZMAJA SAFETA NETREBA NAMA NIKO DRUGI DA DRZI LEKCIJE "SAJO MAJSTORE"
ARGENTINCE ZAUSTAVLJA SAMO BUNKER "SPECIAL ONE" TIPA OD JEDNO DESET NASIH IGRACA U NASEM SESNAESTERCU I CEKATI NA KONTRE! NEMA SE TU STA PAMETOVATI, ONA OTVORENA IGRA KOJU PREFERIRA SUSIC PA NAM UVALJUJU PO NEKOLIKO KOMADA, ZDRA'O, BJAZI. BUNKERCINA (10 igraca) 95 MINUTA I KONTRE! U SUPROTNOM POTOP! ARGENTINU SAMO TREBA IZDRZATI I AKO ODIGRA NERIJESENO, SMIJESI NAM SE DODATNIH 10 MILIONCICA EURA.
pod 1: nikad nismo dobro igrali kad se povucemo, uvjek se pogubimo, navikli smo da igramo balansirano i napadacki, cim vratimo loptu na svoju polovicu i branimo se tj dodajemo, uvjek izgubimo loptu. pod 2: ti milioncici eura bojim se samo da nece zavrsiti u dzepovima pogresnih ljudi, a kako mi se cini i dalje u savezu postoje ljudi koje ne zele dobro reprezentaciji nego sebi. to je moje misljenje.. pozz
https://www.youtube.com/watch?v=fYBht-Kar_I Prejebeno dobar Promo klip nase repke. Da se najezis .... pozzz.
Utisci bh. stručnjaka, koji živi i radi u Francuskoj ----------------------------- Ah, Hadzibegicevo pametovanje u ovom nije pozeljno jer je on povezan sa Susicem na vise nacina. Ne samo kao bivsi suigraci, nego i kao Bosanci u Francuskoj plus kao bosanski treneri iz Francuske. Prema tome, Hadzibegic je pristran i ne treba ga slusati u ovom!
NIJE NI OBALA BILA KOMPLETNA MOŽDA BI DRUGAČIJE BILO A GDJE MU JE VIŠE TINO PA HOCE LI ON MINUTE ODIGRATI IKAKO ZASTO GA VODI KOG QURCA
DA JE TU BIO YAYA I JOS NEKI KOJE ONI IMAJU, BILO BI TO DRUGCIJE, MEDJUTIM NI MI NISMO NASTUPILI U PUNOM SASTAVU, PLUS NASI NAJBOLJI SU IZASLI U DRUGOM POLUVREMENU.
ma obali su falili svi vazniji,pa presmjesna im je odbrana koja poklanja dva gola protivniku.pa cak nisu ni uvodili cudo od napadaca bonya