Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nismo ni sumnjali ipak svi sviraju u istu frulu...
bgm dok su se objavljivale izjave i intervjui gospodina Osima, u savezu je sve bilo kako treba. cim je on nestao iz medija u savezu sranja. znaci covjek nece da se petlja i nece da podrzava bandite. Cika Osime, cini se da je opet na vas red!
sta se desava u i oko reprezentacije mozes procitati izmedju redova nedavno objavljenog kodeksa ponasanja - dolaziti na treninge reprezentacije NS/FS BiH u skladu sa planom - poštovati obaveze koje su predviđene... - za rješavanje eventualnih problema kontaktirati prvo šefa stručnog štaba - ponašati se odgovorno (zabranjeno konzumiranje alkohola, droga i drugih opojnih sredstava) vala sve receno! - imati korektan odnos prema kolegama - ponašati se dostojanstveno etc etc etc
јebo vas on a i vi njega !
imal sta na sesir
Sve nekakve BH legende,lafo strucnjaci,velikani!!! Ako su toliko dobri sto ih njihovi bivsi klubovi ne angazuju,sto recimo PSZ ne uzme Susica za trenera??? Zato sto znaju da veze nema sa trenerskim poslom. Legenda je onaj ko ima bogat i dobar CV,ko ima rezultat a Teletov CV je smijesan.
hahahahahahahahahahahahahahaahahahahahaha koji je to cirkus
Sve je to isto, Susic se samo dobro uklapa u korumpirani Savez, Munib ga doveo, ovi ga gotive..to je to. Igraci i navijaci su nebitni u citavoj prici, oni su privatizovali repku, isto kao politicari drzavu..gradjani se ne pitaju nista Jebao ti Hadzibegicu Susic materu i tebi i svima koji ste mu dali zeleno svjetlo da nam repku guzi obicna seljacina neuka!
Sad kad izgubi sljedece utakmice treba tebe na silu Hadzibegicu stavit za v.d da te narod pljuje i vrijedja na utakmicama jer dadoste mu punu podrsku ovom liku koji svjesno rastura ovakvu generaciju reprezentativaca..
Ako se ovako nastavi, prije svega neki clanovi iz Izvrnog odbora zajedno sa Susicem bi trebali da odu. Bilo je ocigledno da je Susic na Svjetskom i posle njega dostigao svoj maximum, trebala je svjeza krv i to u liku ljudi kakav je Barbarez. Ovima je vec vrijeme da se penzionisu...
NAJBOLJA KLADIONIČARSKA STRANICA!!! http://rentabilnost.blogspot.com/ Analizirani parovi, kvalitetne informacije, u profitu su vec 4 mjeseca zaredom!!
fazan3... kretenu, mamlaze retardirani, ne diraj i ne vrijedjaj legendu Bih fudbala, gosp. Ivicu Osima
Svaka cast majstori.To se i moglo ocekivati u savezu u kojem svi skupa nisu u stanju izgovoriti prostoprosirenu recenicu.Treba da se sramite neznalice i umobolnici.Na kraju ce te pricati da je Kipar nova senzacija u fudbalu i da nije sramota izgubiti od boljeg.Imamo tesku grupu samo nedostaje reprezentacija Andore.
hajmo mi na pivo a oni nek se slikaju
Zasta je dobio podrsku da nas moze hebavat i dalje...Navijacu za vels
znaci safet bi bio idealan trener travnika,
Pa nije travnik bas toliko tanak
Trebamo apelirati na fifu i uefu da ih kazni,previse politike i korupcije u savezu.
SAVEZ NAPOLJE!!! Nismo utakmice odigrali od Grčke u Zenici kad je Miske pogodio dva puta Džeku u glavu. Sve utakmice od tada su živa patnja. Ove kvalifikacije ćemo završiti ko Jagodićevi puleni. Iza Belgije, Welsa, Izraela i Kipra.
LOPOVI CIM NEMA OSIMA SVE UNISTISTE.
Izgleda da je Sušić poslije sjednice izašao kao pobjednik,u stilu kao opomena igračima :ja sam glavni ,vi ste loše igrali.