Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
El Pibo, imao je zlatno srce, kontra modernih poimanja bogatstva i svijeta nakaradnog u kakvom danas živimo.
@Terra_dementia pa on je bas i bio jedan od zacetnika ovog nakaradnog Sveta , droga , alcohol orgije i sljm itd.
@Terra_dementia Živio je burno,otišao je tiho.
Živio je brzo i punim plućima...
A ti nisi zelio igrati za BiH kad su te prvi put zvali ! Kakva Bosna, ja igram samo za Jugoslaviju! Sjecas li se Faruče ?
On ima vecu karijeru kao narkoman,nego kao fudbaler.
O čemu če Bošnjo nego o ratu. U svaku temu mora navest rat.
Najpoznatiji narkoman na svijetu
PA SVI SVJETSKI VELIKANI VOLE PRAVEDNOST I LJUTSKOST!!! TAKVA JE PRELIJEPA BOSNA I HERCEGOVINA I NJENI PATRIOTI!! A MARADONA JE ZNAO TO DA PROCIJENI !!! VOLI SVOJU DRŽAVU I KUCU DA BI BIO VELIKI!!!
Samo kuku kuku rat rat rat zajebali ste vise sa ratim dajt mladim ljudima da pocnu da zive i misle o prosperitetu I ljepoti ovog zivota, kad ste nase unistili pustite njih da zive....
Da veliki igrac, a dali klik moze neki naslov da nas ne podsjeti na rat. Svaka tema obavezno malo zacina e u ratu je igrao, e u ratu je podrzao e u ratu je dolazio e ee eeee , I svaki dan po jedno secanje kao da je rat nesto najbolje sto nam se desilo.
Hvala za to podsjećanje, dragi naš Fare.
Volio sam ga jer je bio komunista
Maradona je svima valjao osim sebi
ako smo mi rovovski pacovi vidili marke od tog humanitarnog meča i on ce vidit gospu.
RIP velikom fudbalskom majstoru, a vi levati ostavite opet Begica za pocasnog ku.rca u N ili ti FSBiH. Nabijem sve zvjezdice BiH fudbala, respect za gdina Osima, starijeg.
Ima nas 11 protiv 20 000