Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brazilci svi s finim bijelim zubima,u nas sve krezavo :D
Samo se pitam sta je nas je to ujedinilo? Srbi navijaju za Srbiju, hrvati za Hrvatsku... to je to... bosnjo nikada pameti da dodje... samo Bosnje pozivaju da se zivi zajedno... od ostali niko... oni su dobili sta su trazili u ratu... pa ti opet bosnjo sa njim... postuj njegovo, a ponizavaj svoje da nas Allah sacuva amin.
KOJI USRANI VIDEO KLIP. ETO SAD NOGOMET, NAJVAZNIJI LJUDIMA U BIH, JE LI DOBRO U NOGOMETU, SVI PROBLEMI SE RJESAVAJU SAMI SEBE? SVIRANJE KURCU!
Ucimo portugalski,sa brazilskim naglaskom!
Ovi Brazilci su mi postali pravo simpa, materemi. Odlican prilog!
NASE SERU U PRILOGU KAO UJEDINILI ZEMLJU PLASMANOM I TO, ALI BRAZILCI NISU LOSI, PRILIKA ZA RAZVITI BIZNIS SA BRAZILOM!
jel moguce da ce Brazil biti zu BiH...!
Jel moguce da su na OBN-u svi nepismeni ??? :) hhihi samo se salim ;)
Zasto ne bi bilo moguce ???
extra, svega mi!