Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije bio ofsajd.Sudija ukenjo. Gdje je video nadzor. Cestitke Liverpulu. Neka je posteno. Zato nemogu Spance.Samo neka je folirat,slagat.
Sudija pobijedi M.Siti
Kreten celavi, obori mi listic.
Roma 3:0 vodi jebbote
LUDNICAAAAAAAAAA
Spanski sudija gori od nasih sto sude u PL
čist gol im majmun poništio, ja bi ga udavio
to mu je kraljevski sudija zbog zutog cvijetica odmah da crveni kartoncic hahaha
Treba njega svakako u pm sa svojom zutom trakicom, citav sportski svijet se organizuje protiv racizma a on nasao kenjat...stoka jedna
G*vna et sta
@Louis141 De ne pisi gluposti. Pa kakve veze ima njegova zuta traka sa rasizmom. Ne treba nositi nikakva obiljezja takve vrste na sportskom terenima ali takvi prigovori kao tvoji nemaju veze sa stvarnosti.