Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad cujem Komentare Murinjo je bolji Trener ovo je Maschina lahko je trenirati Barcelonu,sad pojedini kazu lahko je trenirati Bayern hahah sta da kazem dok sam gledao utakmicu imao sam sazaljenje na City preko 70 posto posjede lopte za Bayern City je bio kao neki 3 Ligas vise nisu znali sta da rade od muke pa su poceli da fauliraju puno im je sudija pusto.mogu ponosno reci Naprjed moj zlatni Bayern
Dzaba vam novci moji sinovci...
MIA SAN MIA !!! City nadigran u svim segmentima igre . Svi igraci City-a su podbacili , od Harta do Dzeke , a preko Kompanya do Yaye i Aguera . Svih 11 ! Bayern je zadnjih 20 minuta igrao pod rucnom , sto je islo u prilog izmjenama City-a !
Bayern über alles!!!!
uber ales i tebi sram te bilo ja sam djecu morao u drugu sobu odvesti!
Ako je neka ekipa u stanju odbraniti titulu u ligi prvaka to je sigurno Bayern
Logicno, jer je Bayern JEDINI uzeo titulu lige prvaka prosle godine :D
Pep: DAJTE MI NAJJACI TIM U EUROPI I OSVOJIT CU LIGU PRVAKA. Jbt pa i ja da treniram Bayern bio bar u finalu u 2 kupa.
"Privilegovan sam što sam ovdje i što imam priliku trenirati ove igrače. Pokazali su i danas koliko su dobri i zašto su već tri puta u posljednje četiri sezone dogurali do finala Lige prvaka" pametnom dosta !!!!!!!!!!!!!!! hvala ti pep sto si bayern ucinio jos bolji!!!!!!!!!!! nabolji klub ne u europi nego na svijetu je BAYERN MUNCHEN malo je reci klub to je institucija !!!!!!!!!!!
Bayern je stvarno močan, Moram priznati da sam bio skeptican nakon odlaska Jipa, i imenovanja Gvardiole za šefa. Ali odavno sam se razuvjerio. Bayern pod Pepom definitivno igra na istom nivou kao i prošle godine. Odlični su, nema šta.
Nisam neki preveliki fan Mandžukića, ali govoriti da se on ne uklapa u igru Bayerna je totalni idiotizam. Uostalom, predsjednik i trener Bayerna su se jasno izjasnili koliko je on dugoročno bitan za klub.
Što spominješ Mandžukića ako te za njim boli neka stvar? U svakom ozbiljnom europskom klubu uprava i trener djeluju zajednički, bez zajebancija, jer je u igri prevelik novac da bi se zajebavali. Da Gurdiola nije vidio Mandžukića kao bitnog igrača u svom timu, onda bi ga valjda prodali ljetos. I smiješno je govoriti kako je on nepotreban Bayernu nakon što nije igrao jednu utakmicu. On je itekako potreban jer puno odradi i u defanzivi i oduzimanju lopti. Dosta toga o njemu i njegovoj važnosti za tim je rekao i Ribery neki dan, imaš članak pa pročitaj.
Svaka čast. Čovjek je jedan od najboljih.