Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al eto,Pep se tjesi da Avdija nije u Arsenalu,Riberi ne bi od njega mogo oko otvorit!
A sto si htio izbjeci Pep? Ba za Bayern je Arsenal p...dim.... ili...?
"Arsenal sam jedini htio izbjeci".Joj admine *** ti uciteljicu!
trener koji postuje svaki klub te nikad ne izjavljuje kako ce nekog poderat
O cemu pricas covjece? Pobjedili su ih 2:0 prosle godine. A par godina prije toga je arsenal vodio protiv barcelone ali moron dade van persiju crveni karton(drugi zuti) za udaranje lopte poslije zvizduka... i nakon toga je barca prosla dalje. Ok Bayern je mali favorit samo zbog toga sto je arsenal neiskusan tim ali to da ce ih otresti je nidje veze.
koliko vidim nisam pisao o utk sa arsenalom nego opcenito o guardioli
Gospodin bio i ostao. I upravu je za ovaj turnir, kvalifikacija za ovaj turnir traje fakticki dvije godine. prvo budi medju prvima u svojoj ligi, pa onda prvi u evropi
glatko ce to bayern proc bez problema kad im city dadne 6 komada dace i ovi
glupo ti razmisljanje. u dvomecu je sve moguce, nije to prvenstvo gdje izgubis na mostu, a dobijes na cupriji
tvoje jos gluplji os se kladiti ja stavljam 100km na bayer prolazak dalje a ti;)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)