Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek ostavio dubok trag u svakom klubu u kojem je bio i ovo je samo jedan vid iskazivanja postovanja prema velikom covjeku. Respect za navijace. RIP.
Bio sam u Beogradu kada je Željo postao šampion, prijem i ispračaj "tadašnjih" grobara nikad neču zaboraviti, KAPA DOLE u ime onih prošlih dana još jednom HVALA !
Taj klub i njegove navijace, Mladiceve simpatizere, nemoze nista da opere.
Cemu clanak o k**a navijacima. Pis*j ih.
Na osnovu napisanih komentara moze se zakljuciti da je klix srpski portal...i to uveliko. A i autori malo malo o desavanjima u srbiji...cemu,kome,zasto...???
E jesu naopak narod ovi Srbi.Čuj Jugoslovenski trener,kad umre Siniša Mihajlović hoće le biti i on Jugoslovenski ili ipak Srpski 🤔
Golem si Gospodine IVICA, hvala komšije... PS: Dajte nama normalnim četvrti entitet 😃🤝
I ovu znaju nešto poručiti a da nije preko mašine za mljevenje, ili nekog ratnog zločinca
uz partizan odrasto ko ja, za vojvodinu sada navija, duša prodana ačka najveća, pola mađar pola usta+a
Baš si za mašine za mljevenje
Na marakani ciganskom gnijezdu horde su hebale crvenu zvezdu. Crvena zvezdo ti nisi sama Horde hebale i partizana. I Neka čuje srbija I cijela hrvatska Da je nasa Bosna SAMO MUSLIMANSKA!
Glup si kao tvoj nick
Jeusul posle ovoga skandirali poznate navijacke parole Partizana Noz Zica Srebrenica i kolji hrvata da siptar nema brata ????????
Grobari imaju puno puno manje nacionalista nego Zvezdasi
Gov... i jedni i drugi hrpa narkomana i kriminalaca pod zastittom drzave i policije
Stoka.
Reko bi neko normala momci.
A ono s mašinama za mljevenje krenulo
Svi su ga voljeli. Bez obzira koliko se zadrzavao u klubu. To je ljudstvo. 14 Maj je sahrana legendi. Postroiti se citavom duzinom Alipasine ulice do groblja Bare. Nije bitno, jesi li navijac Zelje, Sarajeva, ili koga vec. Covjeka treba ispratiti kako zasluzuje, a zaduzio nas je sve. Molim da se pocne organizacija ispracaja vec Dana's.