Komentari (180)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njemacka pobijedila sama sebe...jbg za oba gola iskljucivo su krivi oni...Ne znam sto Loew ne ubacuje Podolskog koji kida u reprezentaciji svaki put, ali tako je kako je..finale prije finala...Francuska osvaja vjerovatno..bilo je pitanje samo ko ce proci u finale taj je i favorit Klix objavi vijest pa zakljuca dok se ne zavrsi mec..
da se Švajni nije oženio u srpsku famaliju, sve bi bilo super...
@debuger4 Ne znam cemu ti komentari takvi?
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Griezmann igračina!!!
još 10 godina može igrati na vrhunskom nivou :D znači još 2 eura :P
Bice repriza iz lige sampiona, Ronaldo protiv Griezmana, naravno zna se ko je odnio pehar u ligi sampiona.
Švabo raus
Ma razvalili hi ko Izet vruću kljukušu
zasluzeno,iako vise volim njemacku repku francuzi su zeljeli finale vise od njih
Njemačka rupčaga ufurana istrolana koja diSmr na kilometar :)
Moram da pitam a gdje je Benzema? Dok franucki tim pise istoriju i odushevljava svoje navijace, sta radi Benzema? I zashto nije u timu. :D "Dok drugi jebu, ti se Muzafere kupaj" :D
Benzena je već jbo, ali bukvalno , zato ga i nema sada 😂😂
Tetka na aparatima
Švajo smrad zamjenio nogomet i rukomet, pa mu se sve zbućkurišilo u glavi, ali dobar je momak sve petice u školi. Nek je malo Francuze pomogo, ipak je imao respekta prema domaćinu, svaka čast lotri Švajiu :)
@otokaboy hahah, haj da zajedno navijamo sad za portugal :D
Propala Njemacka ko amortizer na taksi Sarajevu.Velik je to kompleks kad do prije 20 godina nisi smio mahnut zastavom a sad trebaš ispunit ocekivanja 100 miliona okolne nacionalisticko nastrojene sirotinje koja te kuje u nebesa pa forsiraš mrtvog Svajnija i Milera.Treba ih razumjeti jbg.
100 miliona nacionalistički nastrojene sirotinje? To reče pripadnica miroljubivih i imućnih naroda BiH. Aferim lutko Ne dao bog da je nas 80 miliona, kuku bi bilo onima oko nas a i nama samima. Pogledaj u ogledalo pa pljuj onda po drugima.
@RAMMSTEIN MA nemoj mi kazat.Dok su im ovi uzimali naftu , dijamante i ostale dragocjenosti , mi smo im školovali doktore i projektovali infrastrukturu.i nisam Z nego m preko apa mi došlo da sam Z.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nikad gori nogomet se nije igrao kao ove godine,kako u LP tako i na ovom prvenstvu.Samo se gleda da se ne primi gol i eto vama lopta a mi ćemo na kontru igrati.
Jesam li ja jedini vidio onu Pogbinu fintu i ubacivanje kod drugog gola?!
Igracina
Manuel Neuer isto probušeni kurton, ali kad bolje pogledaš logično prašinar, lešinar nemože drugo ništa bit osim to :)
portugal - francuska će biti solidno finale.... brat na brata, cigo na cigu, gurbet na gurbeta, bleki na blekija
Fudbal je igra u kojoj 22 odrasla muškarca trče za loptom i na kraju uvek pobede Njem.. ne kontam 😐
e jebi ga Elf