Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahahah ma dok ne ulete navijaci i ubiju na smrt nekog sudiju tesko da ce sudije odustat od kriminala
Kako ste dali žuti karton? - Po zakonu. Ali kako kada se spašavao golman? - Po zakonu.
Kazlagica federalni MUP TREBA DA HAPSI. Kao i Pilava..dogovorena sudska mafija
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nisi ti S od sudije ,nevolim Siroki ali ne zelim zlo nikome ,yribinu si yrebao ispraznit konju jedan...momak bjezao od povrede da bih dobio zuti ...svasta.
Jedan od najgorih sudija u historiji bh sporta. Ali on je sudija Irfana Durica, koji je poltron Vice Zeljkovica i iz ciju pomoc je Vico organizovao onu utakmicu protiv Rusije, pa mu zato niko nista ne moze. Po obicaju, sudi Borcu kad im trebaju bodovi, i kad treba ostetiti sarajevske klubove.
Šta bježiš ti si zadnja linija obrane, nema odstupanja. Sve sami dezerteri bježe od baklje ccc ja bi mu crveni pokazao 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Iz koje je on stranke? Samo me to zanima...
Čitam i ne vjerujem da su ovi iz eresa bacali baklje na brata po dušmanluku prema državi.
Kaže Vico dolaze sam sudije iz Rusije zadnji dio prvenstva
Zemlja kriminala i sudija kriminalaca i bezakonja odnosno zakon u službi mafije u svemu od vrha pa do DNA, dok narod ne krene zakon krojiti ovakvi klošari će raditi šta hoće u svom segmentima, ne samo u sportu, tražili smo državu, evo nam, fuj fuj fuj
ucinio bi mu uslugu da mu je crveni pokazao
da je bjezo od 2 baklje dobio bi crveni
J EBO OVU LIGU KAD OVAJ INDIJANAC MOŽE BITI SUDIJA
Njemu je mjesto u zatvoru a ne da on dijeli pravdu.Kako to da je uvijek Borac u povlaštenom položaju?Kad god se igra u Banja luci ne treba ići jer tamo su već uknjižena 3 boda za Borac.Kakva je ekipa Borac vidi se kad ode u Evropu.
Dodikov bošnjak.
pa ljudi moji, ima li igdje video tih događanja ?
Najbolji sudija i najveće đubre čije se ime vezalo za fudbal u Bosni i Hercegovini, a bilo ih je mnogo. Da sudi kako treba, bio bi najbolji sudija u ligi ubjedljivo, ali je to toliko moralno dno, da ga treba istraživati psihologija kao studij slučaja.
Kazu bavit se sportom u BiH 😂 svasta sam vidio, ali ovo je vrhunac lakrdije u reziji saveza! Nabijem vas komplet sve skupa na Bobana!
Pa ove nase suce igraci trebaju zaganjati po terenu kao u Aziji ili Latinoamerici i izgazati ih nogama. Za saku maraka prave komediju na travnjaku.
Ko još ozbiljan prati ovu lakrdiju?