Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa toliko vrijedi samo Dani Olmo!
A, ha, ha...Samo pratite dalje-olmo 50 mil minimum, gojak (ako ode jer je izjavio da bi volio jos godinu ostati) 20-25 ml, Hajro moze biti radi godina1
Ovi Željini dušmani neka ne pričaju laži o Gojakovom odlasku sa Grbavice. Amerov otac je na krajnje perfidan način ucjenjivao Želju i nije htio potpisati nikakav ugovor. Olimpik je bio samo stepenica u šaltanju Želje. Na kraju kako se to može zaustaviti deko od 16 godina čiji roditelji vode stvar i neće potpisati ugovor?
Sta rade Bosanci, da ih nema Krupa bi bila jaca od dinama
@VolvoXC60 bi al malo morgen!
otice Olmo za 70 mil eura.
@Balkab1996 al nece iz Dinama vec iz nekog kluba.
Car
Jel moguce ovo? Zeljo ga pustio dzaba Olimpiku a oni ga prodali za 450.000e sad vrijedi 4.5 miliona
stručnjaci sa Grbavice
@CiganskoTurski_srbin
Hajrović nije ni igrao i porasla mu vrijednost :D
ima štelu na transfermarktu, jarani iz njemačke mu drže