Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za one koji čuju... a ne vide
Navijače,hahaha...Kad se vide zvezdine Delije,brojnost,koreografija,navijanje to kad se vidi,svi ostali ne mogu da se zovu dostojnim navijača!!Zvezdu u prvenstvu protiv Vranja prati 20.000 ljudi,to su navijači to je navijanje i podrška klubu!
ZvezdaSrbija...sve ciganija i ne okupane spodobe zvani cetalji..
Opet ti komplekas na temi o Dinamu, idi na stranice svoje male zvezdane!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
NIKO nas ne može zaustaviti osim prvog tima iz knockout faze.
Amer je dobar nogometaš, izvrstan ali... Žalosno je to kad ti vlastiti otac uništi dječačke snove o igranju za voljeni klub. Zarad čega, sreće vlastitog djeteta ili ''porodičnog'' uspjeha, radi brda love. Radi čega ?
da taj "voljeni klub" slučajno manji sarajevki klub, koji egzistira na donacijama i sadaki pojedinaca i radnih organizacija hahahahahaaaa, baš je trebao ostati da mu Oda naređuje kako će igrati, i da poslije svake zijan tekme da mirno stoji pred žalosnim skupom narkomana s juga ma dajte molim vas.
Što znači ovo Historija? Tako je srušio mostić u Neretvu?
fucking konj tvrtko