Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
De ba druze, mani lafine. Svi kolektivno da se fatate noge iz reprezentacije. Nekad se jedva cekala utakmica, zivjelo se za to. Sve ste unistili svojim nezalaganjem i pisanjem uz vjetar.
Biće teško protiv Luksemburga, oni su već sad rang iznad nas.
Vrati se u Olipik veze ti nemas neznam ko te gura vise.
Niste vrijedni pažnje,kratko i jasno.Nema tu nacionalnog naboja,ljubavi prema drzavnom dresu,pola njih bi vise volilo da igra za druge repke,dio njih je za penzije ali koga staviti umjesto njih,i tu prica zavrsava.Ne moze me niko ubjediti da Hrvatska i Srbija imaju bolje igrace od nas ali jedno je istina,oni vole drzavu za koju igraju i drzavni dres im je svetinja.
za tebe je Rahmanović Ronaldo!!!
kakvi jadovi
Oppppa fudbalska sila.Pobijediti Luksemburg ambicija veliki.
Opet "pouke" :D
A ako pak ne pobijedimo uraganski Luxemburg, Vico je obećao tada stupit u kontakt sa čelnicima Kajmanskih otoka za prijateljsku utakmicu kojom bi najvjerojatnije prekinuli seriju loših rezultata i najavili bolje dane.. 😎
Nije sramota izgubiti od Luksemburga. To je postala ekipa koja može svakom zagorčati život. Da bi se izvukla špouka - prvo bi trebalo da neki sami kažu: nisam dobar, idem na klupu. A ne sve neke zvjezdice koje se šepure. Čast mladim zmajevima iz ove ekipe
Sta mi tih pouka naizlačismo :)
ne seri majmune.Nemas pojma.Fali ti Mozak.Vico Miske i Savez Napolje plus 10 Manekena odjebaus.Stavit Mlade i ostavit samo Dzeku.
Ne seri, majketi. Sto nekazes da je repka propala, onog momenta kada je pape dobijo otkaz, a dosao Vico. Nije nam valjo Pape, Mesa, Hadzija, neka nama Peteva sad, dok se ne ugasi ovo sve. To I zasluzujemo. Sami smo Papeta otjerali. Poznata nas mentalitet
Ahahahahahahaa cuj pouku
Kad sam prije 5 godina napisao da reprezentacija slabi sa sljedecom generacijom koja nece imati priliku koristiti dijasporu jer se interes iste da igra za domovinu svojih oceva smanjuje, dobio sam masu minusa. Samo sljepac ne primjeti da ova nasa liga ne moze izroditi ni prosjecnog fudbalera. Dzeko je prvi i zadnji izuzetak.
Mrs u pm
izvucite vi pertle iz kopacki i idite na odmor, pratim mlade u19 ono su zmajevi, samo steta sto ne moze niko prijenos obezbjediti jer momci su zasluzili svaku podrsku ..