Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moze on dati hat-trick na svakoj utakmici do kraja KLOC je provaljen.Nije valjao Mancini, ne valja Pelegrini, ne valja Susic itd.Treba mu malo potkresati krila izaci ce it atmosfere pa belaj.
Kako da se nametne kada nema Ibricica hehe :)))
Zabij ga veceras i dokazi da zasluzujes prvu postavu. Prosto ko pasulj.
Zabi'će on, al' Amri :D
AMRA SE JAVNO HVALI KAKO JOJ JE DŽEKO DO SADA NAJBOLJI STRIJELAC...
Ma City otijera jedno konja dojde drugi konj I isto radi, Dzeko je pogresijo sto je otiso u MC da je Arsenalu bijobi Hadzija I najbolji igrac u Engleskoj. a miga jos vise stavljomo u govna kadmu teba podrska.
Jarane dobar ti je komentar al brate popravi malo pravopis.
Trebao bi on malo vise da se potrudi i u ctiy-u i reprezentaciji,a da se okani ovih soc. medija instagrama itd,jer nigdije vise nece zaradjivati nego u city-u.
Interse za Djeku sve veci.Da je Djeko dobar nebi ga City pustio iz kluba.Vec je Djeko dugo vremena lopata zesca.
Frajer se zove Džeko pise ti gore u textu nekoliko puta Džeko da bar napises Dzeko ne mora biti ni ž ali sto si toliko seljak pa pises djeko sta vam je xD
Frajer se zove Džeko pise ti gore u textu nekoliko puta Džeko da bar napises Dzeko ne mora biti ni ž ali sto si toliko seljak pa pises djeko sta vam je xD
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Buducnost iz Banovica zainteresovana za usluge....
ma ja mu govorim ima vec godinu dana da se vrati u bundes ,jer love se nakotilo dovoljno u citiju igo il ne igro jebe mu se...a za sve papke koji sad ovdje ricu i uzdizu glas protiv naseg dijamanta JEZIK ZA ZUBE ! koliko puta nas je u repki spasio taj idti dzeko ! koliko puta je bio ponos bosne i nas svih ! i sad kad ga ne ide bas ..nasli ste tu jest govedinu ! mrsh seljacine nezahvalne ! i nemojte slucajno pred fanaticosima lajat da nebi zube kupili !!!
Ne prdi
Dzeko je dokazao da je vrhunski igrac jos u Wolfsburgu, u City-u je imao problem zbog konstantnosti i zbog toga nije napravio ono sto se ocekivalo od njega, da bude City-ev Drogba ili Alan Shearer. Sve u svemu odigrao je solidno i postigao dosta pogodaka, nije toliko los, ne znam zasto svi skacete na momka. On je vrhunski igac! Po meni on ce se na ljeto vratiti u Wolfsburg jer je menadzer vukova Alofs izjavio na tv-u da ce Vukovi na ljeto dovesti veliko pojacanje u napadu, uz pomoc Volkswagena vukovi ce uskoro biti jedna od jacih ekipa u njemackoj i najzad vec to jesu. I sto se tice rep. momak nije nista kriv! Trener je onaj koji odlucuje ko ce igrat i trener je onaj koji treba da motivise igraca! Zato glupe bosnje odjebite i ostavite naseg dijamanta na miru, nije zasluzio ovako nesto, da ga svi psujete! Bagro nezahvalna!
e hebem te mutava i ogranicena u dupe . jesi li i ti zaboravio kao sto je i Dzeko da nikad ne bi bio ovo sto jest da nije dobio poziv u repku . On je dao repki puno ali je i ona njemu jos vise , tako da ako mu je problem da potrci protiv Egipta u prijateljskoj nezasluzuje ni da igra protiv Argentine na SP. Debil , Kloc , Mutavac jos se prepucava sa navijacima , petlja se u posao selektora , smiri se Edine da te Bosanci ne bi spustili kao sto su te digli .
mutav si ti kretenu jedan!!! sve je to krivica safeta susica sto to dozvoljava ikako!!! kretencino jedna!!! to da je pravi trener izbacio bi ga davno!!! al ne, stani onda bi ti i slicni plakali za njim! Safet Susic je najveci otrov u rep., a nemoj sta lose da govoris o dzeki kretenu jedan, rep. mu nista nije pomogla u karijeri, sve sto je napravio u karijeri je zahvaljujuci bogu i svojoj nadarenoscu a ne sto je igrao za rep. , *** te on, pa kad je igrao u teplicama niko nije cuo a njega dok ga magath nije otkrio! Dzeko je dao rep. i Bosni puno vise nego sto cemo mi svi ovdje zajedno ikad dati!!! Neka se ponasa kako hoce kad onaj lihvar Susic mu to dozvoljava! Svaka cast Dzeki nas najbolji igrac i najzasluzniji je sto smo ikako se plasirali na mundijal! Odvratan smo narod i sramota me je kad vidim kako nasi ljudi razmisljaju, pa to je za povratiti!!!!!!!! fuj fuj fuj fuj gadite mi se svi!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
DZEKO NAJ BOLJI FUDBALER DANASNJICE (ko nevjeruje nek se raspita, svi strucnjaci za fudbal tako tvrde)
smijesan si lista klasicnih spic napadaca koji su bolji d njega u svemu 1.Zlatan Ibrahimovic 2.Diego Costa 3.Robert Lewandowski 4.Edinson Cavani 5.Samuel Eto'o 6.Mario Mandzukic 7.Luis Suarez 8. Van Persie 9. Fernando Llorente 10. Hulk i mnogi drugi ne da mi se nabrajati NAMJERNO NISAM STAVIO aronalda i Messia jer nisu klasicni spicevi
Kad se pravis tako pametan nije ni Hulk klasicni spic.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nigdje ti ne idi do kraja ugovora, kao i Lewadonowski, kasnije kao Slobodan igrac nadjes klub, i dogovoris sklub sto bi platili odstetu City-i tebi povecaju platu, i sto te briga...
ja bi njega malo na klupicu u repki, jbt protiv egipta glumi nešto, svadja se, a protiv vigana grize ko lud.
Nek ide gdje hoce, al nek ne dozvoli da ga je*em u dupe zbog 15 predjenih metara na utakmici za reprezentaciju.
dijaspori ga pushi mahalac
vrbanjuša mu plafon
razlog vise da se dokaze na svjetskom ako hoce da ode u iole dobar klub.