Dzeko je dokazao da je vrhunski igrac jos u Wolfsburgu, u City-u je imao problem zbog konstantnosti i zbog toga nije napravio ono sto se ocekivalo od njega, da bude City-ev Drogba ili Alan Shearer. Sve u svemu odigrao je solidno i postigao dosta pogodaka, nije toliko los, ne znam zasto svi skacete na momka. On je vrhunski igac! Po meni on ce se na ljeto vratiti u Wolfsburg jer je menadzer vukova Alofs izjavio na tv-u da ce Vukovi na ljeto dovesti veliko pojacanje u napadu, uz pomoc Volkswagena vukovi ce uskoro biti jedna od jacih ekipa u njemackoj i najzad vec to jesu. I sto se tice rep. momak nije nista kriv! Trener je onaj koji odlucuje ko ce igrat i trener je onaj koji treba da motivise igraca! Zato glupe bosnje odjebite i ostavite naseg dijamanta na miru, nije zasluzio ovako nesto, da ga svi psujete! Bagro nezahvalna!
e hebem te mutava i ogranicena u dupe . jesi li i ti zaboravio kao sto je i Dzeko da nikad ne bi bio ovo sto jest da nije dobio poziv u repku . On je dao repki puno ali je i ona njemu jos vise , tako da ako mu je problem da potrci protiv Egipta u prijateljskoj nezasluzuje ni da igra protiv Argentine na SP. Debil , Kloc , Mutavac jos se prepucava sa navijacima , petlja se u posao selektora , smiri se Edine da te Bosanci ne bi spustili kao sto su te digli .
mutav si ti kretenu jedan!!! sve je to krivica safeta susica sto to dozvoljava ikako!!! kretencino jedna!!! to da je pravi trener izbacio bi ga davno!!! al ne, stani onda bi ti i slicni plakali za njim! Safet Susic je najveci otrov u rep., a nemoj sta lose da govoris o dzeki kretenu jedan, rep. mu nista nije pomogla u karijeri, sve sto je napravio u karijeri je zahvaljujuci bogu i svojoj nadarenoscu a ne sto je igrao za rep. , *** te on, pa kad je igrao u teplicama niko nije cuo a njega dok ga magath nije otkrio! Dzeko je dao rep. i Bosni puno vise nego sto cemo mi svi ovdje zajedno ikad dati!!! Neka se ponasa kako hoce kad onaj lihvar Susic mu to dozvoljava! Svaka cast Dzeki nas najbolji igrac i najzasluzniji je sto smo ikako se plasirali na mundijal! Odvratan smo narod i sramota me je kad vidim kako nasi ljudi razmisljaju, pa to je za povratiti!!!!!!!! fuj fuj fuj fuj gadite mi se svi!
Prikaži sve komentare (46)