Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Majcica Germanija je sve dala. I vama, vasoj familiji i onoj siroj u Turskoj koja prezivljava od vasih donacija. Kako bi se Svabe provodile u vasoj otadzbini. Haj mrs.
@zmajchek Kako ce ih nazivati svojom djecom kad su ga otisli sisati Erdoganu. Nije u pitanju podrzavanje Turske kao drzave i domovine. Nego Erdogana kao politicke opcija koja je dijametralno suprotna svim vrijednostima Njemacke. To je kao kad bi neki Bosanac pravoslavac otisao u Njemacku pa se poslije slikao sa Dodikom. Samo jedna reakcija ima na to.
ja konto da su nijemci i kozojebi iste rase.
Sve je počelo kada ste se fotografisali s Erdoganom. Ne može se imati njemačko državljanstvo a govoriti da je on "vaš predsjednik".
Pa dobro, nisu Svabe nista slagale. Tesko pada istina, jbg.
Da vidimo šta kaže PETA o ovome....
nego sta ste nego kozojebi koji se kur.. uzdizete
Pa u pravu su
Nisi ti vidio šta je govor mržnje i fašizam jarane... ajd na Klix pa nauči...
Ilkay I mesut prodali brdo eurica, pa kupili lire da tajipu daju... Za ekonomiju... I za koze😂😂
turkish goatfuckers
Hahaha, muslje svuda poznato kao kozoyebi
U pravu si hebavali smo stoku 500god zvanu hrvati i servi
Nisi ti i ni tvoji ništa yeb@avali, već samo nastali od takve yeb@chine. Moš mislit kakav je to recept...eeeej
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vole ga I bosnje metnuti kozi, ali su neki bijeli, tako da izjava ovog njemackog politicara, gospodina, ne moze bit rasizam..
pa i jeste kozo... stil dalje od Bosne to bolje
Vidi vidi svabenzi au cccccc...
Cisti rasizam. Svi strani igraci bi trebali napustiti tu reprezentaciju. Pa kad budu igrali poput Slovacke ili Poljske nek se raduju cistim svapskim dometima u nogometu.