Nogomet
2

Gerrard: Umoran sam, ali bit ću svjež za Euro

Totalsport
Steven Gerrard
Steven Gerrard
Pred kraj pripremne utakmice protiv Belgije, koju su Englezi dobili 1-0, kapetan Steven Gerrard pokazivao je znakove umora. No, veznjak Liverpoola uvjeren je da će do prve utakmice protiv Francuske vratiti svježinu.

Puno briga engleskom selektoru Royu Hodgsonu zadale su povrede veznih igrača Garetha Barryja i Franka Lamparda kojih neće biti u Ukrajini i Poljskoj, a javnost je dodatno uznemirena umornim reakcijama kapitena Gerrarda u završnici dvoboja s Belgijom.

"Osjećao sam se umorno na kraju utakmice jer mi je ovo bilo prvi put još od finala FA Cupa da sam proveo toliko vremena na terenu. Mislim da je to bilo vrlo korisno za mene, i ne morate brinuti - bit ću potpuno svjež i spreman za utakmicu s Francuzima", poručio je kapiten "gordog albiona".

"Ovo je bila dobra provjera kakva nam je bila potrebna. Sada imamo još sedam dana za završnu pripremu pred prvu utakmicu. Protiv Francuza ćemo morati biti vrlo odgovorni i disciplinirani u situacijama kada nemamo loptu u svom posjedu. Protiv Belgije je to bilo dobro jer smo ih ograničili na vrlo malo gol-šansi", izjavio je Gerrard.