Zadovoljan novim selektorom
59

Gerrard: S vremenom ćemo biti sve bolji

Totalsport
Steven Gerrard
Steven Gerrard
Kapiten engleske nogometne reprezentacije Steven Gerrard nakon premijernog nastupa i pobjede kod Norveške 1-0 pod vodstvom Roya Hodgsona najavio je bolja izdanja uz više rada s novim selektorom.

Englezi su u Norveškoj pogotkom Ashleya Younga slavili 1-0 i tako na dobar način odradili prvu utakmicu od kako je na klupu "gordog albiona" imenovan Roy Hodgson. Za svog kapitena novi je selektor odredio Stevena Gerrarda, a veznjak Liverpoola zadovoljan je zbog pobjede, te očekuje da će igra biti sve bolja kako se igrači budu pobliže upoznali s taktičkim zamislima Hodgsona.

"Bila je to generalno gledajući naša dobra predstava uzevši u obzir da smo pobijedili i da nismo primili gol. Znamo s druge strane da možemo i bolje, a napredak će doći uz više treninga i rada s Hodgsonom. Što se prije upoznamo i prilagodimo njegovim zamislima prije ćemo podiću novo igre. Uvijek je na početku mandata pritisak na novom selektoru i zato je važno da smo uspješno startali", izjavio je Gerrard, a s njegovim se ocjenama složio i strijelac Ashley Young.

"Uvijek je lijepo postići pogodak, ali trenutno je puno važnije da se što bolje spremimo za Euro. Svidjelo mi se kako nas je posložio Hodgson, cijela ekipa je dobro surađivala i kombinirala, posebno u fazi obrane", rekao je veznjak Manchester Uniteda.